Kreuzberger DJ hayatı tehdit eden bir kazadan sonra tüm renkler: “Guardian meleğim vardı”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Kreuzberger DJ All Colors Instagram'a “Yaşam Güncellemesi” ile konuşuyor, dediği gibi: Dört hafta önce ciddi bir kaza geçirdi, diyor bir Haberda. Ve: “Bir koruyucu meleğim vardı. Neredeyse öldüm ” Onun fotoğraflarını görebilirsiniz: ambulansta, klinikte, ventilatörde. “Doktorlar sayesinde, sitedeki insanlar sayesinde hayatta kaldım,” diyor tüm hayatı boyunca Kreuzberg'de yaşayan 39 yaşındaki, ancak tekno-pop DJ kariyeri yirmi yıl boyunca dünya liderlik ediyor.

Pass Fran'ın odasına göre tüm renkler iki operasyon rapor ediyor, aynı zamanda doktorlarının iyimser bir sonucunu da bildirdi: gücünü tamamen alacaktı. “Bu çok olumlu ve çok güzel bir şey.” Videoda, bu kelimelerde bir tür rollatörle gittiğini görebilirsiniz. “Çok zor bir zamandı ve muhtemelen gelecekte kolay bir zaman olmayacak.” Ama motive oldu ve savaşmak istiyor. “Yaz aylarında festivallere gidip orada oynayacağım.” Bu düşünce de son birkaç hafta içinde ona güç verdi.

Tüm renkler doktorlara ve Haberdaki tüm ekibe teşekkür eder ve hayranlara “daha fazla güncelleme” vaat eder. Şimdiye kadar, tüm renkler kazanın kesin koşulları hakkında yorum yapmadı. Medya raporlarına göre, o sırada Tayland'da bir konser turunda olduğu söyleniyor. Bu nedenle hastane Bangkok'ta bir klinik olmalıdır. Bu resmi olarak doğrulanmadı.

Ancak, tüm renkler geçmişte kışını Tayland'da geçirmeyi sevdiğini söyledi. DJ ve elektro yapımcısı da son zamanlarda Berlin anketindeki Berlin anketini Berlin Kışının bazen onun için çok zor olduğunu açıkladı: “Çok gri ve soğuyor ve insanlar genellikle çok huysuz görünüyor.”

Yaz aylarında, özellikle Tempelhofer Feld'i seviyor; Ama aynı zamanda madenci ve Graefekiez. Her neyse Kreuzberg: “Burada ilham alıyorum, arkadaşlarla ve ailenizle tanışıyorum.” Ancak Fran'ın odası, Berlin'deki tüm yıllara rağmen duvar yolu boyunca asla yürümeyi başaramadı. Kazasından kısa bir süre önce, “Belki hava daha iyiyse önümüzdeki bahar için bir proje” dedi. Ona yakında bunun için yeterli güce sahip olmasını diliyoruz.