Bir sonraki Taylor Swift mi?

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Aslında, Gracie Abram'ın konseri sadece akşam başlamalı, ancak Cumartesi sabahı bisikletin önünde çok fazla koşuşturma var. Gençlerin yılanı komşu yüzme havuzuna uzanır. Hitleriyle, 25 yaşındaki Amerikalı, Z Nesil Zarfı'nın en büyük pop yıldızlarından biri olma yolunda ilerliyor. Şarkılarından, özellikle Tikkok'ta kaçınamazsınız. Nedenmiş?

Kalabalıkta özellikle genç kızlar, birçoğu saçlarında döngüler, uzun etekler ve renkli jüt çantalar var. Bazılarının onlarla valizleri vardır, diğerleri altın folyoda sıcaktır. Bunların arasında yere bir battaniye yayan dört arkadaştan oluşan bir grup var. Genç kadınlardan biri Minnesota'dan geliyor, ancak Berlin'de yaşıyor. Gracie Abrams onu zaten Taylor Swift'in ERAS turunun üç konserinde gördü. “O harika bir sanatçı, nasıl iyi şarkılar yazacağını gerçekten biliyor. Ayrıca Taylor'ın önündeydi ve bu nedenle daha da dikkat çekti ”diye açıklıyor hype.

Abrams'ın en büyük hitleri “Size Yakın” ve “Bu Doğru” olarak adlandırılır. 2024 yazında piyasaya sürülen ikinci “The Secret of Us” dan geliyorlar. Abrams, Taylor Swift ile prodüksiyon için yakın işbirliği ile tanınan Aaron Dessner (Ulusal) ve Jack Antonoff ile çalıştı. Swift ile birlikte, Abrams bir Grammy için aday gösterilen “Us” şarkısında şarkı söyledi.

Gracie Abrams tarafından yazıldığında, iki referans eksik olmamalıdır: Swift ve iyi bilinen babası yönetmen JJ Abrams ile işbirliği. Ancak en geç taraftarlar Cumartesi günü Berlin Velodrom'un önünde gördüklerinde, genç şarkıcının uzun zamandan beri kendisini bağımsız ve güçlü bir pop sesi olarak kurduğu anlaşılıyor. Şarkıları, romantik ilişkilerin yükseklikleri, derin ve belirsizlikleri, hayal kırıklığına uğramış beklentiler ve gelişen duygularla ilgilidir. Onlar 25 yaşındaki bir hayatın hayatından omnifian hikayeleridir. Abrams ruhlu, melankolik ama aynı zamanda esprili şarkı söylüyor. Genellikle sadece bir gitar eşlik eder.

Cumartesi akşamı, taraftarlar nihayet idollerine çok yaklaşıyorlar. “Senin hakkında iyi hissettim” akşamın ilk şarkısı. Abrams bir galeride görünür, zemin uzunluğu beyaz saten elbise giyer. Biraz promqueen gibi görünüyor. “Berlin!” Kalabalık geri dönüyor. Abrams iyi bir ruh halinde Berlin'in en sevdiği şehirlerden biri olduğunu söylüyor. Son konserlerinde, hayranlar en yüksek sesle söyleneceklerdi.

Berlin'de Gracie Abrams: Taylor Swift'i tekrar hatırlatıyorsun

Hayranlar öfori ile geri çekilemez, eski şarkılar için de inanılmaz derecede güvenlidir. Abram'ın öpüşen elleri izleyicilere atıldı ve dalgalar karıştırıldı. Bu sersemliğe rağmen, şarkılarının konferansında yoğunlaşmış ve yakalanmış gibi görünüyor. Erken bir vurgu, “Seni seviyorum, üzgünüm” şarkısıdır. “Sen en iyisiniz ama sen en kötüsün/ göründüğü kadar hasta, önce seni sevdim/ Ben ne bir dick, bu ne?” Taraftarlar şarkı sözlerini sanki Sung durumunda yaşıyormuş gibi bağırıyorlar. Sende var mı?

Berlin'deki Abrams'a, Haberin Detaylarıda daha fazla olan ve şarkılara doğru kesim veren dört kişilik bir grup eşlik ediyor, örneğin elektro pop şarkısı “Normal Thing” ile. Abrams şarkıları duygusal olarak güçlü ve nüanslı sunsa bile, daha sessiz şarkılar biraz uzun geliyor. Tam olarak dinlerken, eski ve yeni şarkıların belirli çizgilerinin ve konularının tekrarlandığını ve Taylor Swift'i tekrar hatırlattığını söyleyebilirsiniz. Neyse ki, Abrams ortamı doğru anda değiştirir – ve nasıl!

Aniden seyircinin ortasında bir yatakta oturuyor. Hayranlara, ilk şarkılarını kaydettiği çocuk odası olduğunu açıklıyor. Polaroid kamera ile hayranlarının fotoğraflarını çekiyor. Bu samimi ortamda akşamın en güçlü şarkılarını gerçekleştiriyor. Akustik gitarda “uzun kollu” oynarken, “serin” ve “Seni özlüyorum, üzgünüm” e-piyanoya dönüşüyor. Sahneye geri döndüğünde “şimdi ücretsiz”. Şarkı bir ballad olarak başladıktan sonra, koroda canlı bir halk kaya ilahisi haline gelir. Abrams ve grubu en büyük hitleri oynamadan önce sahneden ayrılıyor.

Biraz sonra Tikok isabetini “Bu Gerçek” i sunmak için geri dönüyorlar. Pürüzlü Pophymne, akustik gitarında Abrams'a eşlik eder. “Hayatta kaldı, ama sanırım kaybettim/ iyi olduğumu söyledim, tabutumdan söyledi/ Yürümeye başladığında nasıl öldüğümü hatırlıyor musunuz?/ Bu benim hayatım, bu benim hayatım”, koroda şarkı söylüyor. Akşamın ilk mosh çukuru nihayet son şarkıda patlıyor. “Yakın Sana” titreyen ritmi ile taze düşmenin ezici duygularını büyülüyor. “Senin için yanıyorum/ ve adımı bilmiyorsun”, Abrams yavaşlıyor. Bu akşamdan sonra kesin bir şey var: Berlin Gracie Abrams için yanıyor. Temmuz ayında Berlin'e geri dönmesi daha iyi, Lollapalooza Festivali'nde tavan döşemesi olarak oynayacak.