Olly Alexander bize iyi bir ruh hali içinde ışınlar. Ama aynı zamanda onun için de mükemmel çalışıyor: ilk gerçek solo plakası “Polari” şu anda ortaya çıkıyor. Yalnızca Spotify'da, elbette birlikte bir şarkı yaptığı Idol Kylie Minogue kadar, tıpkı Pet Shop Boys ve Elton John'da olduğu gibi on iki milyondan fazla dinleyici onu bir ay takip ediyor. Electro Pop ile Olly Alexander (son zamanlarda Grubun ve Yıllar Grubunun şarkıcısı) dans müziği simgesi olmanın en iyi yolunda.
Olly Alexander, solo projeniz ne kadar yıllar ve yıllar?
Yıllar ve yıllar DNA'mda. Bir grup olarak başladı ve sonra solo bir proje oldu. Belli bir noktada hala yeni bir bölüm açmak için yıllar ve yıl arkamdan ayrılmam gerektiğini hissettim. Kendime yeniden sormak zorunda kaldım: Aslında kimim? Harika olan şey, tüm şarkıları yanımda tutmam. Yıllarca ve yıl şarkılarının çoğunu canlı olarak oynayacağım. İnsanların yeni albümüm “Poari” de belirli konuları ve şarkı yazım türlerini tanıdıklarını, ancak benden tamamen yeni bir ses keşfettiğini hayal edebiliyorum. Yine de öyleyim – ve beni göreceksin.
Olly Alexander, solo projeniz ne kadar yıllar ve yıllar?
Yıllar ve yıllar DNA'mda. Bir grup olarak başladı ve sonra solo bir proje oldu. Belli bir noktada hala yeni bir bölüm açmak için yıllar ve yıl arkamdan ayrılmam gerektiğini hissettim. Kendime yeniden sormak zorunda kaldım: Aslında kimim? Harika olan şey, tüm şarkıları yanımda tutmam. Yıllarca ve yıl şarkılarının çoğunu canlı olarak oynayacağım. İnsanların yeni albümüm “Poari” de belirli konuları ve şarkı yazım türlerini tanıdıklarını, ancak benden tamamen yeni bir ses keşfettiğini hayal edebiliyorum. Yine de öyleyim – ve beni göreceksin.