Yılmaz Vural Sakaryaspor’la anlaşamama sebebini deklare etti

Beykozlu

New member
Yılmaz Vural A Spor’da Sakaryaspor’dan aldığı teklifi ve teklifi niye kabul etmediğini deklare etti.

Sakaryaspor’un tuttuğu kadro olduğunu belirten Vural, “Biz Adapazarlılar kendi mevzularımızı kendi ortamızda çözeriz. Duyduğum bir şey var, üzüldüm. Herkes bir ekip fiyat, benim grubum Sakaryaspor’dur. Ben oraya bir defa gittim, sıfır kuruş aldım, kendi cebimden verdim. bir daha gereksinim olmuş, ulusal ekip, Fenerbahçe derken 2. Lig’den bir kadroda çalışmak istemezdim.” diye konuştu.

“SAKARYASPOR NE VERİRSE VERSİN TATMİN ETMEZ”

Sakaryaspor’a imza atmamasının sebebini ise Vural, “Küçümsemekten değil. İktisadı daha düzgün, imkanları daha güzel olan yelerde çalışalım. Antrenörlük ömrümüzün sonlarına gelmek üzereyiz. Sakaryaspor ortaya çıkınca gerisi teferruat. 2. Lig, benim üzere bir hocaya ekonomik olarak imkan sunacak durumda değil esasen. Ne verirse versin imkan bizi tatmin etmez. Hoca bilmemne istemiş diyorlar, alakası yok. Maça gittik, 10-15 bin kişi vardı. Stadyuma girince yer yerinden oynadı. Bana bu kadar sevgi bahşeden, ilişkin olduğum, büyüdüğüm, tuttuğum kadro… Güya ben para söylemişim de anlaşamamışız üzere kelamlar beni üzüyor.” açıklamasını yaptı.

SAKARYASPOR’LA niye ANLAŞAMADI?

Sakaryaspor idaresiyle yaptığı görüşmenin bilgileriyla ilgili ise tecrübeli teknik adam, “Liderle konuştuk. Onlar kendi tasarruflarını kullanmışlar. Lider bana ‘Seni arayacağım’ dedi. Otomobille İstanbul’a dönüyordum. İrtibat kuramadık herbiçimde.” kelamlarını kullandı.

Sakaryaspor’un başına Tuncay Ünlü’nün gelişiyle ilgili ise “Sonuç olarak Tuncay Ulu geldi. Tuncay’a yakışır. Daha memnunum. O da bir imkan yakaladı. Genç bir kardeşimiz. Sakaryaspor’un başına geçti. Çok konuşup da kulübün gidişatını etkilemek istemem. Tuncay Ulu benim kardeşimdir.” diye konuştu.

“KESİN BU MUHABBETİ!”

“Sakaryaspor’un olduğu yerde gerisi teferruattır” diyen Vural, “Sevginin parayla ölçülecek tarafı yok. Sakarya’yı benim dedelerim kurmuş. O kadar yerlisiyiz biz. Bu sevginin karşılığında para konuşulması falan beni üzer. Kesin bu muhabbeti. Tuncay’a muvaffakiyetler dilerim. Sakaryasporumuz inşallah üst lige çıkacak. Son maçı izledim. Kötü da oynamıyor keratalar. 3-0 yendiler.” diyerek açıklamalarını tamamladı.