Volkan Demirel’den hakem yansısı

Beykozlu

New member
Spor Toto Harika Lig’in 18. haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor ile 0-0 birliktee kalan Atakaş Hatayspor’da teknik yönetici Volkan Demirel, “İki puanı kaybettiğimiz için üzgünüm.” dedi.

Demirel, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, güzel oynadıklarını ve ataklarla konum bulduklarını söylemiş oldu.

Müsabakanın 60. dakikasından daha sonra Antalyaspor’un bir puana razı olduğunu aktaran Demirel, kendilerinin de kazanmak için çalışan ve çaba eden kadro olduğunu belirtti.

Oyunun kendisi için mutlu edici olduğunu vurgulayan Demirel, “Fenerbahçe yenilgisi ve üç tane birlikteliğimiz var. Değerlendiremeyince de bir puana maruz kalıyorsunuz. İki puanı kaybettiğimiz için üzgünüm. Şu an bu maçın 2 puanı, Ümraniye maçındaki 2 puan ve Giresun maçındaki 2 puan olsa pozisyon olarak da baş olarak da epey daha rahat bir yerde oluruz lakin futbol bu yüzden hoş. Biraz acısını çekeceğiz. ondan sonrasında da inşallah sefasını süreceğiz.” tabirlerini kullandı.

Maçta bir durumdaki yansısı üzerine hakemin kendisine sarı kart verdiğini hatırlatan Demirel, bu üslup reaksiyonları hakemlerin beğenilen görmesi gerektiğini savundu.

Büyük emekler verdiklerini ve bunun karşılığını almak istediklerini lisana getiren Demirel, şunları kaydetti:

“Aynı konumu onlara vermiyorsan ve bana veriyorsan ben ‘Aynısı’ diye bağırıyorsam buna sarı kart göstermememiz lazım. Biraz daha futbolcu, teknik adam tarafınca bakılması gerektiğini düşünüyorum. örneğin bir durumda bize taç verdi fakat taç Antalyaspor’un ve ben ‘Nuri taç sizin.’ dedim. ‘Doğru söylüyorsun abi fakat görmüyorlar.’ dedi. Yani görmek lazım. Orada kulaklık var. VAR’dan uyarmak lazım. Ben demiyorum ki benim yaptığım her şey hakikat. Lakin lütfen rica ediyorum. Bizim istediğimiz yalnızca hakikat kararlar, gerçek idare, diğer bir şey yok. esasen yanlışsız karar verirseniz biz size ne diyeceğiz ki?”