Vitor Pereira, Jesus’un yardımcısını aldı

Beykozlu

New member
17 yıl boyunca Jorge Jesus’un fitness antrenörlüğünü yapan lakin yolları Fenerbahçe’dilk evvel ayrılan Mario Monteiro, Vitor Pereira ile bir arada çalışmak için Flamengo’ya imza attı.

Jesus ile yollarının ayrılması ve Vitor Pereira’nın takımına katılmasıyla ilgili konuşan Monteiro, “O kadar uzun sürmeyen evlilikler var. Tahminen bir gün Jesus ile bu denli yıllık öykülerimizi anlatacak bir kitap yaparım.” dedi.

Monteiro, “Hayat sonlar ve başlangıçlarla doludur. Aslında Jesus ile birlikte Flamengo’dan ayrıldığımda futbola veda etmiştim. İşler planladığım üzere gitmedi. 1 yıl müsaade yaptım. Kusursuz seyahatlare çıktım. Beşerlerle tanıştım. Hoş bir hayat sürmeye çalıştım. Lakin, büsbütün beklenmedik ve geri çevrilemez bir teklif aldım. Bugünden itibaren yolu Vitor Pereira ile birlitke yürüyeceğim.” tabirlerini kullandı.

Portekizli antrenör, “Beni bugünlere getiren, mesleğimi şekillendiren Jorge Jesus’a epeyce özel bir biçimde teşekkür etmek istiyorum. Sadakat, bağlılılık ve hürmete dayalı bir bağlantımız vardı. Jesus nerede olursa olsun, zaferlerine sevineceğim. Süper JJ! Tahminen bir gün bir daha buluşuruz.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.