Vardar: “13 hakemin ortasında 6 tane elebaşı var”

Beykozlu

New member
Ünlü futbol adamı Sinan Vardar, MHK tarafınca misyon verilmeyeceği açıklanan 13 hakem, Başakşehir’in şampiyonluğu ve TFF Lideri Nihat Özdemir’in istifasıyla ilgili çarpıcı tabirler kullandı.

EkoTürk’te katıldığı programda konuşan Vardar, nazaranvinden uzaklaşan hakemlerden 6’sını ‘elebaşı’ kelamlarıyla değerlendirirken bu olayla bir arada Türk futbolunun ortasında uzun müddettir yaşanan sıkıntıların da ortaya çıkacağını savundu. Vardar ayrıyeten Başakşehir’in şampiyonluğu ve Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ’ın kulübün paylarını nasıl aldığını açıklaması gerektiğini söylemiş oldu.

Vardar’ın açıklamaları şöyle:

“BU HAKEMLERİN İÇİNDE 6 TANE ELEBAŞI VAR”

“Benim aldığım istihbaratlara nazaran Erman hoca yanlışsız konuşuyor. Bu hakemlerin içinde 6 tane elebaşı var. Bizim ülkemizde hiçbir şey şeffaf olmadığı için birden teğe 13 tane hakeme bakılırsav verilmemeye başlandı. Öbürleri de kurunun yanında yaş da yanar üzere oldu. Bu, Türk futbolunda uzun müddettir bir şeyler olduğunu gösterdi. Bunlar ortaya çıkacak, neler oldu ve neler yapıldığı…”

“BAŞAKŞEHİR’İN ŞAMPİYONLUĞUNDA TEDİRGİNİM”

“Başakşehir’in şampiyonluğunda biraz tedirginim. Nihat Özdemir açıklamalarında da bir isim söylemiş oldu, bu bahsin elebaşısı o denli dedi. İçeriden ben Nihat beyefendiye şunu söylerim, TFF Lideri seçiliyor lakin idare konseyini kendi yapamıyor malesef. Dışarıdan pek fazlaca etkilerle. Ben TFF Lideri olsam dışarıdan bunu da al bunu da al diye kabul etmem. Ben olsam futbol erkeklerindan yaparım idare heyetini. Özellikle altyapıları beğenen, Türk futbolunun iktisadını kurtaracak beyinde olan insanları seçerim. Hamit ve Selim ağabey vardı yalnızca örneğin son idarede. O denli değil mi? niye futbolun yönetildiği yerde diğer futbol adamı yok?”

“GÖKSEL BEYEFENDİ, BU KULÜBÜN PAYLARI NASIL SİZİN OLDU?”

“Roma Belediyespor var mı? Frankfurt Belediyespor, Manchester Belediyespor var mı? Bu nedir yahu? 6 milyon dolara da payları almış Göksel beyefendi haber aldım. Stadını kim yapmış? Hangi paralarla yapmış? Darılmasın bize, çıksın açıklama yapsın. Tayyip Bey’in büyük emeği var ona bir şey demiyorum. Futbolcuların gözünden öperim yanlış anlaşılmasın ayrıyeten Cengiz’i sattılar âlâ futbolcular aldılar, sattılar düzgün bir idare gösterdiler. Göksel beyefendi lütfen bir açıklama yapsın, bu kulübün payları nasıl sizin oldu? 6 milyon dolarla kulübün paylarını aldınız mı? Bunların açıklanmasını istiyorum”