Valerien İsmael teminatı: Transfer havuzu

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın evvelki akşam Hatayspor’la birliktee kalıp ikincilik bahtını da zora sokmasının akabinde Beşiktaş İdaresi’nde yeni hoca için düğmeye basıldı. Dönem sonu için yapılan çalışmalar erkene alınırken, Beşiktaş Sportif Yöneticisi Ceyhun Çıkarı, son olarak West Bromwich’i çalıştıran Fransız teknik adam Valerien İsmael’le anlaştı. Negatif bir gelişme şayet olmazsa yarın takımıyla birlikte İstanbul’a gelmesi beklenen 46 yaşındaki çalıştırıcının, 4 kişilik yardımcı takımıyla bir arada dönemlik maliyetinin 700 bin Euro olduğu öğrenildi.

Tazminat unsuru yok

Valerien İsmael’le yapılan mukavelenin de bilgileri muhakkak oldu. Buna nazaran hoca ve takımına; mesken ile otomobil tahsis edilecek. Yılda 5 gidiş-dönüş uçak bileti verilecek. Kontrat mühleti 1+1 yıl olduğu için kontratına özel tazminat hususu konulmadı. Bir yıllık müddet dolmadan ayrılık halinde kulüp yalnızca ayrılığın karar alındığı tarihe kadarki ödemelerden sorumlu olacak.

3 maçı canlı izlemiş

Fransız hocanın tercih edilmesindeki en kıymetli ögenin İstanbul’a gelmesi olduğu kaydedildi. Ismael’in başka adayların bilakis ekip hakkında bilgi almakla yetinmeyip İstanbul’a gelerek bir kupa ve iki lig maçını canlı olarak tribünden takip ettiği öğrenildi. Bilhassa Fransa’daki Afrika kökenli genç yeteneklere epeyce hakim olan hocanın, epeyce alternatifli ve düşük maliyetli takım kurması tarafında elinde geniş bir oyuncu havuzunun da bulunduğu kaydedildi.

Ceyhun Yararı: Ismael ile anlaştım

Beşiktaş Sportif Yöneticisi Ceyhun Çıkarı, Valerien Ismael konusunda Fanatik’e özel açıklamalarda bulundu. Karı, “Ben Valerien Ismael ile her hususta anlaştım. Mühlet konusunda zahmet yok. Şayet liderimiz onay verirse çabucak ekibin başına geçecek. Süreç uzarsa da aslına bakarsan Lider hocamız ve Mehmet Ekşi hocamız buradalar. Lider hoca teknik grup ortasında olacak” sözlerini kullandı. Beşiktaş’ın yeni teknik yöneticisinin negatif bir gelişme olmaması halinde bugün açıklanma durumu bulunuyor.