“Uyuşturucu, flört ve güzel kızlar hakkında bin şarkı yazıyorum”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Bamboo Artists CEO'su Leander Kirschner, Zartmann'ın Brandenburg Zossen'deki Brandenburg Zossen'deki Bambu'da: “Bambu olarak Zartmann ve tüm ekibimizle inanılmaz gurur duyuyoruz” diyor. “Bu yıl birkaç kez 'Tau Me' ile tek grafikleri yönettikten sonra, Zartmann şimdi Alman albüm listelerinde 'Schönhauser EP' ilk sırada yer alıyor ve böylece Alman müzik manzarasını yeni bir seviyeye taşıyor.” Buna benziyor.

Ve ayrıca Zartmann'ın Schoyeberger Bülowstraße 80'deki Rekor Şirketi Sony ile: “Çok kısa bir süre içinde Zartmann, bu albümün 1 numaralı çeşitli yerleşimlerinden sonra tekrar gösterdiği ülkenin en heyecan verici sanatçılarından birine dönüştü.” “Bu büyük başarı için Zartmann ve ekibini, Bamboo ve Epic'teki herkese tebrik ediyoruz!”

Zartmann'ın “Schönhauser EP” 4 Nisan'da piyasaya sürüldü ve Prenzlauer Berg'in Berlin Bölgesi'ndeki Schönhauser Allee'ye saygı ile vaftiz edildi. Zartmann, EP vokallerinin ve rap ve hassas balladların sekiz parçasında birleşir. EP'nin açılış şarkısında, “Senin Hakkında Bir Şarkı Yazıyorum”, Zartmann sanatsal girişimini şu noktaya alıyor: “Uyuşturucu, flört ve güzel kızlar hakkında bin şarkı yazıyorum / Genç ve aptal olmak, tüm banaliteler hakkında.” Bazen dünya anlamına gelen banaliteler. Schönhauser'da ya da Berlin'in içindeki ve dışındaki diğer güzel yerlerde olsun.

BLZ bilet mağazasından öneriler: