Turgay Altay: Önümüzün açık olduğunu düşünüyorum

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1’inci Lig’de konutunda Altınordu’yu 1-0 yenen Manisa Futbol Kulübü, 9 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Son olarak 29 Ağustos 2021 tarihinde deplasmanda Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup eden siyah-beyazlılar akabinde oynadığı 9 müsabakada 8 mağlubiyet ve 1 birliktelik elde edebildi. Büyük düşüşe geçen Ege takımı 2 teknik yönetici değiştirmek zorunda kaldı. Altınordu’yu tek golle geçerek üstündeki kara bulutları dağıtan Manisa FK’da teknik yönetici Turgay Altay, epey bedelli bir galibiyet aldıklarını lisana getirdi.

Turgay Altay, “Her iki ekibin oyuncularını da tebrik ediyorum. 9 maçtır gayret edip 3 puan kazanamamanın getirdiği büyük bir dertle devam eden bir kadro vardı. Bu galibiyet ve 3 puanın getirdiği özgüven ile önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Bu ligde kazanmanın bir bedeli, bu oyunun da bir gerekliliği var. Maalesef bunu yapmadığınız vakit bir adım eksik kaldığınız andan itibaren maç kazanmak zorlaşıyor. Bu kazanmak ve kaybetmek de bir alışkanlık. Kazanma alışkanlığının başlangıcı olan bir maç olacağını düşünüyorum. Yaklaşık 4 haftadır buradayım ve oyuncularımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Manisa Futbol Kulübü’nün gerçek gayelerine ulaşabilmesi için bu 3 puan hayli değerliydi” dedi. (DHA)