Turgay Altay: 3 puanı alamadığımız için üzülüyorum

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Manisa FK Teknik Yöneticisi Turgay Altay, “Buraya gelmedilk evvel yaklaşık 9 haftadır kazanamamanın sonunda geçen hafta 3 puanla hakikaten gol yemeden maç bitirdik. Bu ekibin öz inanç kaybının bitmesi manasına geliyordu. Bu moral motivasyonla da bugünkü maça geldik. Oyuncularında hafta içi performanslarından çok mutluydum.

Rakibimizde herkes üzere gereksinimi olan puanı almak için pahalı olan bir periyottan geçiyor. Kolay değil. Fakat bizim tarafımızdan bakacak olursak şu an alt sıralarda olmakla bir arada asıl amacımız play-off çatısının altında yaklaşık 5-6 puanlık bir fark var maç kaybetmeden zira şu birlikteinde getiriyor maç kaybetmek kazanmak alışkanlık getiriyor. Bizim muhtaçlığımız olan gol yememek ancak sevindirici ancak 3 puanı alamadığımız için üzülüyorum. Bunu aldığımız anda play-off’a yakınlaşır grubun özgüveninin gelmesi ile birlikteinde oyunu bir modül forse etmesini bekliyorum. Aslında bu açıdan bakıldığında rakibimiz değil gereksinimimiz önümüzdeki maçları gol yemeden azamî ligde 4maçlık serimiz var. Burada alabildiğimiz azamî puanları toplayıp play-off çatısı altına yerleşmek ve 2. yarıdan itibaren gayemiz olan yere gerçek yol almak istiyoruz” dedi.