Terim: “bu biçimde anılmak fazlaca güzel”

Beykozlu

New member
Golden Foot Efsaneleri ödül merasiminde katılmak üzere Monaco’da bulunan Fatih Terim ile bir arada eşi Fulya Terim ve büyük kızı Merve Terim Çetin TRT Spor’a konuştu.

birinci vakit içinderda kelam alan Fatih Terim kazanılan kupaların dışında bu biçimde büyük bir tertipte yer almanın ehemmiyetine değinerek, “Çok şık bir gecedeyiz. İnsan onore oluyor, hatırlanmak, hoş anılmak hürmet duyulması hayli hoş hisler beşerler için. Ekonomik boyutu ne olursa olsun işin bu kısmı herşeyin önünde. Ne kazanırsanız kazanın burada kazandıklarınızın dönüşünü görmek insanı en keyifli eden şey” sözlerini kullandı.

Fulya Terim eşi Fatih Terim’in yaşattığı gurura bir yenisini daha eklemenin memnunluğunu yaşadıklarını belirterek, “Aşağı üst 40 yıllık evlilikte hayli fazla gurur duyduğum şey oldu. Bu gece de gerçekten beni epeyce heyecanlandırıyor. Birinci duyduğum andan beri heyecanlanıyorum. Bir insanın memleketler arası bir alanda karşılığını görmesi benim için farklı bir gurur. Güzel ki bunları hepsini yapmıi başarmış, onunla gurur duyuyorum.” kelamlarını kullandı.

Merve Terim Çetin ise babasıyla yaşadıkları gururu anlatırken “Burada olmaktan dolayı son derece keyifli ve gururluyuz. İnsan babasıyla daha ne kadar epey gurur duyabilir noktasından daha sonra bir üst levela taşıyor her vakit. Ne kadar gurur duysak az. Bu akşam epeyce farklı, memleketler arası arenada bu kadar büyük insanların layık görüldüğü bir ödül niçiniyle burada olmak gurur verici. Yeni jenerasyon olarak biz onun başarılarına dışarıdan ufak da olsa bir katkımız olabiliyorsa ne keyifli bize. ömrümüzün bir modülü olduğu için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, bir biçimde bir yerden dokunmuşuzdur umarım bu biçimde bir mesleğin ucunda olabilmek epeyce güzel” kelamlarını kullandı.