Tamer Tuna: Biz inandığımızı tekrar yaşamaya geldik

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ndeki egzersiz öncesinde düzenlenen imza merasiminde birinci açıklamalarını yapan Tamer Tuna, topluluğa değerli bildiriler verdi. Bursaspor ’da birinci amaçlarının Play-Off evresine kalarak Muhteşem Lig ’e çıkmak olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Buradaki durumu ve duyguyu da fazlaca âlâ bilen bir teknik adamım. Değerli olan her vakit Bursaspor. Biz inandığımızı tekrar yaşamaya geldik. Ben tercihimi o denli yaptım. Buradaki anlayış ve amaçlarda de birleşmiş noktadayız. Burada olmaktan dolayı hayli memnunum. Hem kulüp maksatları hem kendi inançlarım ismine düzgün istikamette yaşayacağımız kuvvetli bir devir olmasını istiyorum. Bunun için çalışacağız. hiç bir vakit bu çabayı bırakmayacağız, uğraşımız asla bitmeyecek. Herkese muhtaçlığımız var” açıklamasında bulundu.

“HAYALLERİN BİTMEDİĞİ BİR NOKTADAYIZ”

Bursaspor’u Muhteşem Lig’e çıkartarak taraftarı eski hayallerine yine kavuşturacağının altını çizen Tuna, “Hayallerin bitmediği bir noktadayız, hayallerimiz bittiğinde biz de bitiyoruz. İdare ile konuştuğumuzda temel anlayış buydu, grup maksadının her şeyin üzerinde farklı olduğunun farkındayız. Sonuçlar hayatımızın kaynağı. kararı getiren en değerli şey de bu çalışma, anlayış” formunda konuştu.

“HİÇBİR HALDE KAYBETMEYEN BİR BURSASPOR GRUBU OLMASINI İSTİYORUZ”

Taraftara ve oyunculara da seslenen Tamer Tuna, umut dolu iletiler vererek, “Uzun vadede Üstün Lig’de yer alacak kadro olmak istiyoruz. Bu dönem ya da gelecek dönem. Kısa vadede maksat bu yıl puan farkını kapatacak bir Bursaspor olabilmek. 3 maç kaybedilebilir fakat inandığımız noktada kimi doğruları oyuncularla bir arada gerçekleştirecek bir biçimde ortaya koyarsanız, kararı önünde sonunda alacaksınız. Ligin son haftasında da bu olabilir. Geride kalmış olduğumuz puan durumundan kazanarak çıkabileceğimiz için puan hesabı yapmadan, hiç bir biçimde kaybetmeyen bir Bursaspor ekibi olmasını istiyoruz” dedi.

DHA