Sofiane Feghouli: “İnce eledim, sık dokudum, imza attım”

Beykozlu

New member
Galatasaray’dan ayrıldıktan daha sonra liglerin birinci yarısında rastgele bir kadro anlaşmayan Sofiane Feghouli, orta transfer periyodunda VavaCars Fatih Karagümrük ile kontrat imzalamıştı. Feghouli, niye ligin birinci yarısında kulüpsüz kaldığını deklare etti.

Ocak ayından itibaren Fatih Karagümrük forması giyecek olan Sofiane Feghouli, yarım dönemlik futbol orucunu bozacak. Cezayirli oyuncu, Galatasaray’dan ayrıldıktan daha sonra hiç bir kulüple anlaşmamış ve hazirandan bu yana çalışmalarını ferdî olarak sürdürmüştü. Feghouli, kulüpsüz kalma sebebini deklare etti.

“BURAYA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM”

TRT Spor’a konuk olan Karagümrük’ün yeni transferi, “Yazın epey fazla transfer teklifi aldım. İnce eleyip sık dokumak istedim. Düşünüp en hakikat sonucu vermek için kendime vakit ayırdım. Fatih Karagümrük’le temaslarımız oldu. Buraya geldiğim için mutluyum” dedi.

“GÖNLÜMDE YATAN EKİP FAS”

Cezayirli Feghouli, Dünya Kupası’ndaki favorisini de deklare etti ve şunları söylemiş oldu: “Brezilya’yı şu ana kadar Dünya Kupası’nda bir adım önde görüyorum. Gönlümde yatan ekip ise Fas.”

“BAŞAKŞEHİR’E ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMAM”

Feghouli Galatasaray forması ile unutamadığı maçı ve golü açıklarken “Başakşehir maçında attığım röveşata golünü ve daha sonrasındaki atmosferi asla unutamıyorum” sözlerini kullandı.