Sinan Kaloğlu: “İkinci golü atmalıydık”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor’a 2-1 kaybeden Altay’da teknik yönetici Sinan Kaloğlu, müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını lisana getirdi.

Denizlispor’u tebrik eden Kaloğlu, “Denizlispor’u uygun tahlil ettik. Maçın birinci 10 ve son 10 dakikasında baskı yedik. Oyunun genelinde ise her şey bizim istediğimiz üzere gidiyordu. Skoru da yakaladık. Konumlarımız sıfır sıfırken de var. 1-0’dan daha sonra da fazlaca net konumlarımız var. Atamadık. Olağan bu biçimde kuvvetli bir maçta rakibin durumunu gözeterek ikinci golü bulmamız gerekirdi. Akıllı’nın sakatlanması, orta alanda bizim istikrarımızı biraz bozdu. O da bizim için bir dezavantaj oldu.” halinde konuştu.

Oyuncularının epey uygun uğraş ettiğini belirten Kaloğlu, kelamlarını şöyleki tamamladı:

“Ben onlarla gurur duymaya devam ediyorum. Her türlü zorluğa karşın devam ediyoruz. Maçtan evvel de malum kararlardan dolayı grup fazlaca üzgündü. Onları bu müsabakaya hazırlamamız kolay değildi açıkçası. Zira alanda kalmak, alanda oynamak istiyoruz. Dönem başından beri hayli zorluk çekiyoruz. Çok güzel gidiyoruz lakin bu biçimde durumlarda da maalesef kırılma anları oluyor. Hepimiz insanız. O yüzden üzüldüğümüz bir müsabaka oldu. Gelişmeye devam edeceğiz. Kendimizi geliştireceğiz. Kazanmaya da devam edeceğiz. Bu müsabakadan dolayı Denizlispor’u tebrik ediyor, kendilerine muvaffakiyetler diliyorum.”