“Seni her saniyede özleyecek”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Duygusal bir mektupla Peter Plate, Anna R'ye veda ediyor. Pazartesi günü bilindikten sonra sanatçının şaşırtıcı bir şekilde öldüğü biliniyor. İkili 1991 yılında Berlin-Friedrichsain'deki Müzik ikilisi Rosenstolz'u kurmuş ve 2012'de işbirliğini duraklatmak için duyurdu. Orijinal veda mektubunu orijinaldeki belgeliyoruz.

En sevdiğim Anna,
Birlikte ilk akşamımızı asla unutmayacağım. Köpüklü şarap içtik, bana bir caz şarkıcısı olmak istediğini söyledin ve pop müzik yapmak istediğimi. Aynı gece bana gittik ve bir şarkı aldık – sesiniz hakkında şarkı söylemek, hediyenizden, şarkılarımızın her birini en güzel renklere sarmak için sesiniz konusunda hevesliydim.

Her zaman birbirimizi kardeş olarak gördük. Ne harika zamanlar yaşadık! Çok güldük, ağladık. Biz durduk ve zaman geldiğinde bıraktık.

Sadece iki hafta önce size yazdım, sizi şiir öğretim görevlisi olarak yeni işiniz için tebrik ettim ve sizinle mutlu oldum. Bunu harika yapardın! Genel olarak, gelmesi gereken her şey için beklentiyle doldunuz. Belki bu biraz teselli.

Anna, eksik olacağım. Tüm hayatım, Berlin'deki yıllarım – tüm bunlar size bağlıydı. Rosenstolz hayatımın en güzel zamanlarından biriydi. Rosenstolz, bu sen ve bendim. Ve şimdi artık orada değilsin.

Seni her saniye özleyeceğim.

Her şey için teşekkürler. Umarım bir Berlin bulutunda bir yere oturursunuz – ve iyisindir.

Peter xxx'iniz