Sarah Kelly: “Ronaldo, otizmli bir çocuğa saldırdı”

Beykozlu

New member
Manchester United’ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo’nun, Everton taraftarı Jake Harding’in telefonu kırdığı olayın yankıları devam ediyor.

Premier Lig’deki Everton-Manchester United müsabakasında yaşanan olayın akabinde bu kere Jake Harding annesi Sarah Kelly açıklamalarda bulundu.

“BUNU KONUŞTUĞUMA İNANAMIYORUM”

Kelly, “Oğlum, alt tribüne giden Manchester United oyuncularını çekiyordu. daha sonra telefonu kapattı zira Ronaldo tozluğunu çıkardığında, sol bacağında kan gördü. Jake, ne olduğunu görmek için telefonunu indirdi ve hiç bir şey söylemedi. Ronaldo müthiş bir ruh hali ile telefonu oğlumun elinden aldı. Jake’teki morluk bize temas olduğunu gösteriyor. Bunu konuştuğuma inanamıyorum!” kelamlarını kullandı.

“O ANLAR, HER ŞEYİ MAHVETTİ”

Oğlunun fazlaca üzgün olduğunu belirten anne Sarah Kelly, “Jake, otizm ve dispraksi hastası. Gittiği birinci futbol maçıydı. O birkaç saniyeye kadar kusursuz bir gün geçirdik. O anlar, her şeyi mahvetti” dedi.

“FUTBOLCUNUN SALDIRISINA UĞRAYAN OTİZMLİ ÇOCUK”

Sarah Kelly, son olarak, “Ronaldo, bir idol. Everton’dan değil lakin değerli bir futbolcu. Oğlum, daima, “Ronaldo, buraya gelecek” diyordu. Jake, telefonun onun yüzüne karşı sallıyor olsaydı, anlayabilirdim ancak durum bu biçimde değil. Yalnızca yarayı görmek istedi. Bir futbolcunun saldırısına uğrayan otizmli bir çocuk. Bir anne olarak benim görüşüm bu biçimde” diye konuştu.