Samsunspor, Manisa FK maçı hazırlıklarını sürdürdü

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Teknik yönetici Fuat Çapa idaresinde Nuri Asan Tesisleri’nde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, pas çalışması ve taktik yüklü çift kale maç yaptı.

Genç oyuncu Ali Ülgen, idman daha sonrasında basın mensuplarına, Samsunspor’a bu dönem transfer olduğunu, büyük bir toplulukta bulunmanın memnunluğunu yaşadığını söylemiş oldu.

Ekip olarak ligde gidişatlarının güzel olmadığına işaret eden Ali Ülgen, “Bunu düzeltmek bizim elimizde. Bu haftadan itibaren makûs gidişi düzeltmek istiyoruz. Maksadım Samsunspor ile şampiyonluk yaşamak.” dedi.

Gayesinin Avrupa’da futbol oynamak olduğunu vurgulayan Ali Ülgen, şu biçimde konuştu:

“Bu amacımı Samsunspor’da şampiyonluk yaşadıktan daha sonra gerçekleştirmek istiyorum. Transfer döneminde Galatasaray ile adımın anılması beni hayli heyecanlandırdı. senelerca Galatasaray’da oynadım, oranın altyapısından çıktım. Doğal ki epeyce isterim fakat artık Samsunspor’un başarısına odaklandım. İşlerin uygun gideceğini düşünüyorum ve toparlanacağımızı umuyorum. daha sonrası dönem sonu konuşulur. Alınan berbat sonuçlar daha sonrası ister istemez moralimiz biraz bozuk. Uygun olamıyoruz zira birkaç maçtır kazanamıyoruz. Genç ve deneyimli epeyce oyuncumuz var. Genç oyuncular olarak elimizden geleni yapıyoruz. Deneyimli oyuncular da elinden geleni yapıyor. Manisa FK maçından âlâ sonuç alırsak ileriki haftalar için bizim açımızdan daha âlâ olacak. Kadronun idmanda gösterdiği performans ile Fuat Çapa’nın bize olan davranışları epey âlâ. Yalnızca maç kazanamıyoruz. Taraftarımızın bizden beklentisini biliyoruz. Bu maç hayli değerli ve konutumuzda kazanacağımızı düşünüyorum.”

Samsunspor’un genç kalecisi Alp Meblağ ise döneme şampiyonluk gayesiyle başladıklarını lisana getirerek, “Bu maksadımız hala duruyor. Elimizden gelenin en uygununu yapmaya çalışıyoruz. Futbolda kimi vakit her şey istediğiniz üzere gitmiyor. Ekip için de kulüp için de herkes taşın altına elini koyuyor. Berbat gidişatı düzeltmek için her gün çalışıyoruz. İnşallah oynayacağımız birinci maçla çıkış yakalarız.” tabirini kullandı.

AA