Spor Toto 1. Lig’in 19’uncu haftasında Adanaspor konuk ettiği Kocaelispor’u 2-0 yendi. Maç sonunda açıklamalarda bulunana Adanaspor Teknik Yöneticisi Sait Karafırtınalar, ”Öncelikle kadrosu olağan tebrik ediyorum bu oyun için skor için. Kazanılan üç puandan fazlaca daha fazlası bence. pek eksiklerimiz vardı. Hastalar, sakatlar vardı. Fakat biz birinci dakikadan doksan artı yediye kadar sahanın her yerinde basmadık yer bırakmadık. Ligin son maçı bulunmasına karşın her insanın başında tatil planı var. Buna karşın coşkuyu alana yansıttılar. Hepsini başka farklı tebrik ediyorum. İnşallah ikinci yarıyı hoş bir hazırlık devri geçirdikten daha sonra, bunu daha bir üstüne çıkmamız lazım ki bir şeylerden bahsedebilelim. Bugün güzel bir maç kazandık bitti” dedi.
Sait Karafırtınalar şu biçimde devam etti:
“İnşallah daha canlı, daha coşkulu bir grupla tekrar taraftarımızın karşısına çıkacağız. Bu ortada bilk evvel topluluğumuzun, bütün Adana halkının, Türk halkının yeni yılını cani gönülden kutluyorum şimdiden. Sıhhat ve huzur içerisinde geçmesini istiyorum. İnşallah, istediğimiz destekleri de devre içinde yaparsak ikinci yarı seyir zevki daha güzel olan bir Adanaspor’u izleyeceğiz. Teşekkür ediyorum.”
İHA
Sait Karafırtınalar şu biçimde devam etti:
“İnşallah daha canlı, daha coşkulu bir grupla tekrar taraftarımızın karşısına çıkacağız. Bu ortada bilk evvel topluluğumuzun, bütün Adana halkının, Türk halkının yeni yılını cani gönülden kutluyorum şimdiden. Sıhhat ve huzur içerisinde geçmesini istiyorum. İnşallah, istediğimiz destekleri de devre içinde yaparsak ikinci yarı seyir zevki daha güzel olan bir Adanaspor’u izleyeceğiz. Teşekkür ediyorum.”
İHA