Sait Karafırtınalar: Balıkesir’den kazanarak dönmek istiyoruz

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Turuncu-beyazlılar, Çatalan Tesisi’nde teknik yönetici Sait Karafırtınalar idaresindeki idmanda, ısınma hareketlerinin akabinde çift kale maç yaptı.

Sakatlığı süren Yohan Roche egzersize katılmadı.

Teknik yönetici Karafırtınalar, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta alanlarında Altınordu’yu 1-0 yendikleri için memnun olduklarını söylemiş oldu.

Balıkesirspor maçının hazırlıklarını kıymetlendiren Karafırtınalar, “İçeride top kullanma yüzdeleri epey fazla. Attıkları kornerler epeyce fazla. Kaybedebiliyorlar lakin çabayı bırakmıyorlar. O kadroda daha evvel play-off oynamış 4-5 oyuncu var. hiç bir vakit hafifçee alınacak bir kadro değil. Kolay bir maç olmayacak. Tahminen onların da kırılma maçlarından bir tanesi olacak. Bizim müsabakayı çıkış maçı olarak görüyorlar. Ben ligin en güç maçı olarak görüyorum. Oyuncularıma da bu türlü empoze ediyorum. Tahlillerimizi âlâ yapıp, oradan kazanarak dönmek istiyoruz.” tabirlerini kullandı.

Son haftalarda az gol yemelerine ait soruya Karafırtınalar, “Ön taraftaki oyuncuların da savunmaya katkı yapmasıyla, bütünlük sağlandı lakin bir daha vakit zaman durumlar veriyoruz. Bu büsbütün hallolmuş bir durum değil. Bunun üzerinde çalışıyoruz.” cevabını verdi.