Reha Kemal Erginer: “Rakip 10 kişi kaldıktan daha sonra yanlış oyun oynadık”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Samsunspor ile deplasmanda 1-1 birliktee kalan Boluspor’da teknik yönetici Reha Kemal Erginer, maç sonu basın toplantısında çabayı kıymetlendirdi. Samsun’a galibiyet için geldiklerini belirten Erginer, rakip 10 kişi kaldıktan daha sonra yanlış bir oyun oynadıklarını tabir etti.

“Rakip 10 kişi kaldıktan daha sonra yanlış oyun oynadık”

Samsun’a galibiyet için geldiklerini lisana getiren Reha Kemal Erginer, “Samsun’da kazanmak için geldik. Rakibimiz son haftalarda hayli uygun bir ivme yakaladı ve epey sıkıntı bir müsabaka oynayacağımızı biliyorduk. Taktiksel olarak birinci yarı topu rakibimize bırakıp geçiş oyunu oynayacaktık lakin biraz rakibimize topu fazla verdik. Lakin birlikteliği yakaladıktan oyunun üstünlüğünü ele geçirdik. İkinci yarı öne geçebileceğimiz konumlar vardı. Rakip 10 kişi kaldıktan daha sonra yanlış oyun oynadık. Atmosferi yüksek bir maç oynadık, kazanabilirdik de kaybedebilirdik de lakin maçın hakkının birliktelik olduğunu düşünüyorum. Maç içerisinde Fuat Çapa ile ufak bir gerginliğimiz oldu. Benim oyuncum sakatken ben sıhhat grubunu alana göndermedim ve oyuncuma kalkması gerektiğini söylemiş oldum. Fuat hoca ise, ‘yatmaya mı geldiler’ diye bir şeyler söyleyince bir gerginlik oldu. Yüksek atmosferde bu biçimde şeyler olur. Orada yaşandı ve bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

İHA