Reha Erginer: Çok değerli 2 puan kaybettik

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında konuk ettiği Adanaspor’la 0-0 birliktee kalan Boluspor’da teknik yönetici Reha Erginer, 90 dakikanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erginer, yayıncı kuruluşun muhabir göndermemesini eleştirerek başladığı basın toplantısında, “Maç değerlendirmesindilk evvel yayıncı kuruluşun bizim ligle ilgili maç öncesi ve daha sonrası röportajlar için muhabir göndermemesini eleştiriyorum. Protesto da ediyorum. Burası epey kıymetli bir lig. Bu ligde oynayan kadrolar fazlaca kıymetli. Nasıl bir anlayıştır bu bilmiyorum. Herbiçimde flaş röportajlarda ya da maç öncesi ve daha sonrasında kendimiz soru soracağız ve kendimiz cevaplayacağız. Herbiçimde bu karar yine gözden geçirilir. Zira onların aldığı karar bu ligin bedelini değiştirmez” dedi.

‘Maçın güç geçeceğini biliyordum’

Müsabakada kıymetli 2 puan kaybettiklerini tabir eden Erginer, “Maçın epeyce sıkıntı geçeceğini biliyordum. Oyuncularımla da paylaştım. Zira rakibin kapanacağını, buraya 1 puan için geleceğini hayli güzel biliyorduk. Buna göre de çalıştık. Maçta 32 orta yapmışsınız, 23 tane ceza alanında topla buluşmuşsunuz, 9 korner atmışsınız ancak gol atamıyorsunuz. Bu tip maçlarda kapanan rakipleri açmak için gole atmaya gereksiniminiz var. Oyunu 3. bölgeye yıkıp üretkenlik yada bitiricilik manasında etkisiz kalırsanız bunun yansıması puan kaybı olarak dönüyor. Oyuncularımı eleştiremeyeceğim. Gol haricinde fazlaca üstün oynadığımızı düşünüyorum. Ancak epeyce değerli 2 puan kaybettik. Geçen haftaki Ümraniye galibiyetini epey daha pahalı kılabilecek 3 puan lazımdı. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu 2 puanı telafi edeceğiz” halinde konuştu. (İHA)