Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olan Beypiliç Boluspor, alandan 3-2’lik yenilgiyle ayrıldı. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında 90 dakikayı pahalandıran Boluspor Teknik Yöneticisi Reha Erginer, iki farklı 45 dakika izlediklerini anlatarak, “İlk yarı kendi kimliğimizin fazlaca haricinde Boluspor vardı ve birinci 45 dakika en makûs oyunlarımızdan birini oynadık. Karşımızda kaliteli oyunculardan şurası bir ekip var ve yanılgıyı affetmiyorlar. 2-0 geriye düştük ve benim hiç kabulleneceğim durum değildi.” sözlerini kullandı.
Erginer, eksiklerle alana çıktıklarını lisana getirerek, şunları söylemiş oldu:
“Eksikler epey değerli değil, alana 11 kişi çıkıyorsunuz. hiç bir vakit da bunun gerisine sığınmadım. Düzgün bir ikinci yarı vardı ve kendi oyun kimliğimize yakın bir oyun oynadık. Üçüncü golü yemesek maçın son dakikalarına kadar birliktelik talihimizi sürdürebilirdik. Erzurumspor bize 3 gol attı, onları tebrik ediyorum lakin bu gollerde bizim de büyük kusurlarımız var. Resmen kendi kendimize yedik golleri. Erzurum’da 2-0 geriden gelip maçı çevirmek kolay olmuyor. İkinci yarı bunun için epeyce çaba ettik. Erzurumspor’u tebrik ediyorum.” (AA)
Erginer, eksiklerle alana çıktıklarını lisana getirerek, şunları söylemiş oldu:
“Eksikler epey değerli değil, alana 11 kişi çıkıyorsunuz. hiç bir vakit da bunun gerisine sığınmadım. Düzgün bir ikinci yarı vardı ve kendi oyun kimliğimize yakın bir oyun oynadık. Üçüncü golü yemesek maçın son dakikalarına kadar birliktelik talihimizi sürdürebilirdik. Erzurumspor bize 3 gol attı, onları tebrik ediyorum lakin bu gollerde bizim de büyük kusurlarımız var. Resmen kendi kendimize yedik golleri. Erzurum’da 2-0 geriden gelip maçı çevirmek kolay olmuyor. İkinci yarı bunun için epeyce çaba ettik. Erzurumspor’u tebrik ediyorum.” (AA)