Recep Uçar: “3-4 transfere gereksinimim var”

Beykozlu

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 17. haftasında alanında Hatayspor’la 2-2 birliktee kalan Ümraniyespor’un teknik yöneticisi Recep Uçar, sonuçtan memnun olmadığını lakin alınan 1 puanın kıymetli olduğunu söylemiş oldu.

Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Yöneticisi Recep Uçar, maçın alt sıralardaki iki kadronun gayreti olduğunu söz ederek, şunları söylemiş oldu:

“Hatayspor bu sene direkt rakibimiz olan bir grup. Maksatları tıpkı olan 2 grubun çabasıydı. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Anlatılması kolay olmayan, ortasında fazlaca fazla kıssanın olduğu bir maç oldu. Birinci 24 dakika kalecimize topun gelmediği fakat ferdi yanılgıyla golü yediğimiz bir maç oldu. 24 ile 40. dakika içinde Hatayspor’un daha epeyce durum ürettiği bir oyun. vardı. İkinci yarıda yaptığımız ferdi bir kusur olunca oyun yeniden Hatayspor’a döndü. çabucak sonrasında penaltı durumuyla oyuna ortak olduk fakat gördüğümüz kırmızı kartla durum bir daha değişti. 11’e 11 oyunda Hatayspor’un daha fazlaca durum ürettiği bir maçta, 1 puanı pahalı buluyorum. Keyifli değilim ancak alınan 1 puan bedelli. Oyuncularımın ortaya koyduğu çabadan dolayı tebrik ediyorum. Lig güç. Ümraniyespor olarak direnmeye çalışıyoruz. Alanyaspor maçından itibaren başlayan dönemde yalnızca Başakşehir’den puan alamadık. Volkan hoca ve takımını tebrik ediyorum.”

“3-4 durumda transfere gereksinimimiz var”

Transfer periyodunda ekibe yapılması planlanan destekler hakkındaki soruyu yanıtlayarak kelamlarını sürdüren Reçep Uçar, “Genelde oyunları transferler üzerinden okumam. olağan olarak 3-4 durumda transfere gereksinimimiz var. Transferlerle bu ligde uğraş etme ve var olma talihimizin direkt olarak etkileneceğini düşünüyorum. Elimizdeki oyunculara oranla daha fazla randıman alabileceğimizi düşündüğümüz, kulüp bütçesine uygun oyuncularla anlaşabilirsek, transferi düşünürüz. Benim üzüldüğüm nokta, kazanabileceğimiz maçları kazanamamamız olmuştu. Bugün de birinci 20 dakikada biz bir gol bulsak, maç farklı bir noktaya gidebilirdi” diyerek kelamlarını tamamladı.

Öte yandan Ümraniyespor Kulübü Lideri Tarık Aksar da basın toplantısını takip etti.