“Prensip olarak, iptal kültürüne inanmayın”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
2024 yazında “göbek, bacaklar, bacaklar, kalça” geçmişi yoktu. Şarkı her yerde koştu. Berlin şarkıcısı ve rapçi Shirin David tek grafiklerde ilk sırada yer aldı. Yedi şarkısıyla şimdiye kadar başarılı oldu. Kayıt! Madonna veya Taylor Swift bile bunu bu ülkede başardı. 1 numaralı hitleri ile ölçülen Shirin David, şimdiye kadarki en başarılı Alman sanatçısı.

Tam röportajı 15.+16 basılı hafta sonu baskımızda kullanabilirsiniz. Şubat ve çevrimiçi olarak buradan okuyun.

Shirin David, görünüşünden dolayı devasa başarısına rağmen, sık sık, toplantılarda “veya televizyon şovundaki kanepede belirli bir beyefendi ile” dedi. Tabii ki, onun efsanevi “ıslak, bu …?” Anlamına geliyor-Kasım 2023'te “feministi” görebileceğinizi söyleyen Thomas Gottschalk ile Kelime Savaşı: ” “, Shirin David, Berliner Zeitung ile yaptığı röportajda dedi. “Sonunda gözlerinde sarışınsın. Ben bununla dalga geçiyorum “

Detaylı konuşmamız, David'in yeni rekoru “Smart ama Blonde” ı aldığı iptal kültürüyle de ilgilendi: “Temelde iptal kültürüne inanmıyorum” dedi Shirin David. Tabii ki, internetin belirli bir gücü var. “İnsanlar yorum yapabilir, fikirlerini söyleyebilir, biraz aptal ve kötü bulabilirler. (…) Yine de, insanların sizi iptal edemeyeceğini düşünüyorum, ancak sadece kendiniz devam etmemeye karar verirseniz.

Buna ek olarak, Shirin David bize Berlin'de yemeyi tercih ettiğini, klasik enstrüman ve bale derslerinden ne aldığını, kendisi için hip-hop'u nasıl keşfettiğini ve Berlin hakkında gerçekten sinir bozucu olanı açıkladı. dediği gibi bir “mobbing berliner” haline geldi.