Pogba: “Son beş yılımdan şad değilim”

Beykozlu

New member
Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba, hakkındaki tenkitler hakkında konuştu. Fransa Ulusal Kadrosu ile gösterdiği performansı Manchester United ile gösteremediği halindeki yorumlara karşılık veren Pogba, “Katılıyorum, bence de o denli fakat bunun sebepleri var. birinci vakit içinderda Fransa’da daima oynuyorum ve kadronun oyun sistemi kulüptekinden daha farklı. Ayrıyeten ulusal grupta benim rolüm belirli, kendi durumumda oynuyorum ve hocamıza, arkadaşlarıma son derece güveniyorum. Manchester United’da olduğu üzere daima yeni oyuncular, yeni teknik adamlar ve yeni sistemler denenen bir ortamda istikrarlı bir performans göstermek sıkıntı oluyor.” sözlerini kullandı.

“MANCHESTER UNITED’DA BİR ROLÜM YOK”

Fransa Ulusal Ekip Teknik Yöneticisi Didier Deschamps ile pek uygun bir ilgisi olduğunu söyleyen Pogba, “Deschamps beni anlıyor ve beni en verimli olduğum rolde oynatıyor. Manchester United’da rastgele bir rolüm olup olmadığından bile emin değilim.” dedi.

“SON 5 YILIMDAN MUTLU DEĞİLİM”

Mesleğine kupalar kazanarak devam etmek isteğini vurgulayan Fransız oyuncu, “Geçmişte kupalar kazanarak geçirdiğim yılları bir daha yaşamak istiyorum. Açıkça konuşmak gerekirse mesleğimin son beş yılından mutlu değilim ve bu dönem da hiç bir kupayı kazanamayacağız. Manchester United’da yahut diğer bir yerde, kupalar kazanarak mesleğime devam etmek istiyorum.” tabirleriyle kelamlarını tamamladı.

Dönem sonunda kontratı sona erecek Paul Pogba, bu dönem Manchester United formasıyla çıktığı 23 resmi maçta 1 gol 9 asistlik performans gösterdi.