Pogba: “Ben kupa kazanmak istiyorum”

Beykozlu

New member
Manchester United’ın Fransız orta alanı Paul Pogba, kulübün istenilen muvaffakiyetleri elde edememesinden pek rahatsız olduğunu söz etti. Fransız oyuncu, “Gerçeği söylemek gerekirse epey sıkıntı vakit içinder geçirdim. Bilhassa Mancester United’da forma giyemediğim yahut makûs sonuçlar aldığımız maçlardan daha sonra ulusal ekibe gelmek, benim için daima doping tesiri yaratıyor.” ifaderlerini kullandı.

Mevcut dönem hakkında konuşan Pogba, “Bu dönemi kıymetlendirmek çok güç zira fazlaca fazla şey yaşandı. Hem teknik yönetici değişimi hem benim yaşadığım sakatlık derken şampiyonluk çabasından uzak kaldık.” dedi.

“KUPA KAZANMAK İSTİYORUM”

Kulübün kupasız geçirdiği senelerdan yakınan Pogba, “Ben kupa kazanmak istiyorum. Bir şey uğruna oynamak istiyorum. Ne bu yıl ne geçen yıl hiç bir şey kazanamadık. Bu canımı fazlaca sıkıyor.” tabirlerini kullandı.

Geleceği hakkındaki soruyu yanıtlayan deneyimli oyuncu, “hemen çabucak hiç bir şey muhakkak değil. Çabucak yarın da bir karar alabilirim, yaz transfer periyodunda de. Ben dönemi düzgün bir biçimde tamamlayıp sonucumı daha sonrasında vermek istiyorum.” sözleriyle kelamlarını tamamladı.