Pique: “Espanyol’u yenmek seksten bile daha iyi”

Beykozlu

New member
Barcelona’nın tecrübeli stoperi Gerard Pique, verdiği röportajda geçmişe dair samimi ve şaşırtan itiraflarda bulundu.

Barcelona’nın eski lideri Bartomeu’nun kendisiyle birlikte Messi, Xavi, Puyol, Iniesta üzere futbolcuları toplumsal medya üstünden linç ettirmek için kulüp kasasından ödeme yapmasının ortaya çıktığı Barçagate ile ilgili görüşü sorulan Pique, “Messi’ye ve bana, yüzümüze karşı gelip palavra söylemiş oldu. Barçagate hakkında hiç bir şey bilmediğini söylemiş oldu ancak her kelamı yalanmış.” dedi.

hayatının bir gününü aktaran Pique, “Sabah 8’de kalkarım ve çocukları okula gdolayırüm. 9.30’da idman alanında olurum. 11’de idman başlar. daha sonrasında Kosmos ofisine geçerim. 5-6’ya kadar oradayım. Akabinde konuta geçerim ve aile vaktim başlar.” açıklamasını yaptı.

Katalonya’daki rakipleri Espanyol hakkında konuşan Pique, “Uzun müddettir, Espanyol’un bütçesi kadar param var. Espanyol deplasmanını, Bernabeu’dan daha epeyce seviyorum. La Liga’ya bir daha yükselmelerine de fazlaca sevindim. Onlara karşı katıksız bir öfkem var. Espanyol’u yenmek seks yapmaktan bile daha güzel.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.