Pep Guardiola: “Dünyanın en güzeli değilim”

Beykozlu

New member
Manchester City’te teknik yönetici Pep Guardiola, Liverpool maçı öncesi konuştu.

İspanyol teknik adam yaptığı açıklamada, “Emekli olunca ve Manchester City’deki bu günlerim aklıma geldiğinde Liverpool’u ve Klopp’u en büyük rakibim olarak hatırlayacağım. Jose Mourinho da heyecan verici bir teknik yönetici, onunla da Barcelona’da bir rekabet yaşadık” dedi.

“SONSUZA KADAR KALMAK İSTERİM”

Pep Guardiola, kendisine Brezilya’ya teknik yöneticiliği teklif edildiği tarafındaki haberlerle ilgili olarak, “Burada bir mukavelem var ve fazlaca memnunum. Sonsuza kadar burada kalmaya isterim. 10 yıllık bir teklif gelirse hiç düşünmeden kabul ederim. Artık bu tıp şeyler hakkında konuşmanın sırası değil. Bunun nereden geldiğini bilmiyorum.” tabirlerini kullandı.

“DÜNYANIN EN GÜZELİ DEĞİLİM”

Jürgen Klopp’un kendisini en güzel teknik yönetici olarak tanımlaması üzerine konuşan deneyimli çalıştırıcı şu tabirleri kullandı: “Ben dünyanın en güzeli değilim O denli olduğumu söylemek isterdim fakat değilim. Başarılı oldum, evet lakin bu muvaffakiyet grubumla ve kusursuz yetenekli oyuncularım yardımıyla geldi.”

Premier Lig’de liderliği yakından ilgilendiren maçta Manchester City ile Liverpool 10 Nisan Pazar günü Etihad’da karşı karşıya gelecek.