Nuri Şahin’den Fenerbahçe’ye büyük övgü

Beykozlu

New member
Dünya Kupası içinde ikinci hazırlık maçına yarın Napoli karşısında çıkacak olan Antalyaspor’da Nuri Şahin İtalyan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yolu Fenerbahçe’den geçen Kim Min-Jae ve Eljif Elmas hakkında görüşlerini aktaran Şahin, Napoli ile oynayacakları maçı da kıymetlendirdi.

SONUÇ KIYMETLİ DEĞİL

İtalya Serie A’da bu dönem başarılı bir grafik çizen Napoli ile oynayacakları maç hakkında konuşan genç teknik adam, alacakları kararın değerli olmadığını vurgulayarak, “Benim üzere genç bir teknik yönetici için onları yakından görmek ve Avrupa’nın en güzelleri içinde yer alan bir ekipten mümkün olduğunca hayli şey öğrenmek önemlidir” dedi.

‘BÜYÜK BİR AYRICALIK’

İtalyan grubuna övgülerde bulunan Nuri Şahin, “Bu maç bizim nerede olduğumuzu anlamak için bir test olacak. Bir orta topa sahip olmayı ve oyunumuzu göstermeyi umuyoruz. Hoş bir maç olacağına eminim, Napoli’yi Antalya’da görme talihi bizim için büyük bir ayrıcalık.” yorumunu yaptı.

SPALLETTI’YE ÖVGÜLER

Napoli’nin Teknik Yöneticisi Luciano Spalletti ile ilgili de görüşlerini aktaran Nuri Şahin, “Umarım kendisiyle tanışma talihim olur, oynarken onunla karşılaştım. Antrenörlük şeklini, oyun usulünü seviyorum.” formunda konuştu.

FENERBAHÇE’YE TEBRİK

Dönem başında Fenerbahçe’den ayrılarak Napoli’nin yolunu tutan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae hakkında da konuşan Nuri Şahin, “Fenerbahçe’nin scouting departmanını Kim Min-Jae’yi keşfettikleri için tebrik etmek gerek. Türkiye’de oynadığı devirde herkes onun hayranıydı. Nasıl bir savunma oyuncusu olduğunu, nasıl oynanacağını bildiğini, çağdaş futbolunu çabucak gösterdi. Çok mert, topa sahip, oyunu nasıl kuracağını biliyor, fazlaca süratli ve savunmada yetenekli.” yorumunu yaptı.

KIM MIN-JAE VE ELJIF ELMAS SÖZLERİ

Kim Min Jae’nin dışında Napoli’de forma giyen Elfij Elmas’a da değinen Nuri Şahin, “Türkiye’de yetişen oyuncuların nasıl büyüdüğünü görmek hoş. Örneğin Eljif Elmas, Avrupa çapında başarılı olmayı başarıyor. Türk futbolu için de değerli bir şey.” formunda açıklamalarda bulundu.