Nuri Şahin: “Napoli’ye karşı yürekli oynadık”

Beykozlu

New member
Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, İtalya 1. Futbol Ligi’nde (Serie A) liderlik koltuğunda oturan Napoli ile Antalya’da yaptıkları hazırlık maçının kendileri açısından verimli olduğunu söylemiş oldu.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanan ve Napoli’nin 3-2 üstünlüğüyle sona eren maçtan daha sonra basın toplantısı düzenleyen Şahin, şu değerlendirmede bulundu:

“Bizim açımızdan hayli pahalı test oldu. Bilhassa genç oyuncularımız açısından. Dünya çapında bir gruba karşı oynadık. Grubumun ortaya koyduğu oyundan çok mutlu kaldım. Napoli’ye karşı hamasetli, yürekli oynayan bir kadroyduk. Kusur yapmayacaksın, yanılgı yaptın mı cezayı kesiyorlar. Dayanılmaz bir kurgu, yeterli bir taktik. Napoli maçından öğreneceğimiz hayli şey çıktı. Golleri kişisel yanlışlardan yedik. Yolumuza devam ediyoruz. Hazırlık devri yeterli gidiyor.”

Napoli Teknik Yöneticisi Luciano Spalletti’nin yaklaşımının kendisini keyifli ettiğini lisana getiren Şahin, “Değerli tavsiyelerini aldım. Benim için hayli pahalıydı. Daha evvel futbolcu olarak karşılaştık. Kendisinden hoş şeyler duymak benim için epey motive ediciydi.” sözlerini kullandı.