N’Koudou: “Beşiktaş kaybedemez dedik”

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın kanat oyuncularından Kevin N’Koudou, Şanlıurfaspor’u mağlup ettikleri müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

Geri düşmelerine karşın kazanıp çeşit atladıkları için keyifli olduğunu belirterek, “Geri dönmek hoş. Resmi maçlar bir daha başladı. Ben ekibe biraz geç katıldım. Dünya Kupası’ndaydım, döndükten daha sonra odaklandım. Galibiyetle başlamak hoştu. Birinci yarıda yeterli değildik, 2 gol yedik. Devre içinde ortamızda konuştuk, ‘Beşiktaş bu biçimde kaybedemez’ dedik. bu biçimde kazandığımız için memnunuz.” diye konuştu.

Dünya Kupası ortası daha sonrası ligin geri kalanıyla ilgili de konuşan N’Koudou, “Gaziantep deplasmanı kolay değildir, biz de Beşiktaş’ız. Her maçı kazanmak için oynarız. Buna odaklanacağız ve savaşacağız.” açıklamalarında bulundu.

Dönem sonunda mukavelesinin sona ereceği ve kadrodaki geleceğiyle ilgili sorulan soruya ise Kamerunlu oyuncu, “4 yıldır Beşiktaş’taydım, taraftarlar beni seviyorlar, ben de onları seviyorum. Bu bahse odaklanmadım, bu benim işim değil. Benim işim bu mükemmel kulübe saha ortasında yarar sağlamak.” kelamlarıyla karşılık verdi.