Beykozlu
New member
Galatasaray’da Burak Elmas idaresinin idari taraftan ibrasızlığıyla sonuçlanan ve erken seçimin yolunu açan kongrenin yankıları sürüyor. 30 Nisan’da gerçekleşecek seçimli kongreye yönelik olarak FANATİK’e konuşan, Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Nihat Kırmızı, “Sandıktan sağduyu değil, kaos çıktı” dedi. “Birilerinin iktidar hırsı kulübe ve topluluğa ziyan verdi” sözünü kullanan Kırmızı, “Umarım bundan daha sonra bakılırsave gelen arkadaşlarımız başarılı olur. Burak Elmas kelamını tuttu ve seçim sonucunı aldı. Ben lider adayı olmayacağım. Rastgele bir listeye de girmeyi düşünmüyorum. Burak Elmas’la geldim, Elmas’la bırakacağım. bu vakitte öbür rastgele bir tasarrufum olmayacak” açıklamasını yaptı.
‘Son güne kadar en düzgün hizmet’
Seçime kadar olan 1 aylık süreçte, kulübün menfaatleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını da kelamlarına ekleyen Nihat Kırmızı, “Son günümüze kadar Galatasaray’a en âlâ hizmeti vermeye çalışacağız. Sonuçta bu bir bayrak yarışıdır. Galatasaray’a hizmet etmek için yalnızca lider yahut yönetici olmanız gerekmiyor. Ben her vakit Galatasaray’ın yanında ve hizmetinde olacağım” diye konuştu.
‘Son güne kadar en düzgün hizmet’
Seçime kadar olan 1 aylık süreçte, kulübün menfaatleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını da kelamlarına ekleyen Nihat Kırmızı, “Son günümüze kadar Galatasaray’a en âlâ hizmeti vermeye çalışacağız. Sonuçta bu bir bayrak yarışıdır. Galatasaray’a hizmet etmek için yalnızca lider yahut yönetici olmanız gerekmiyor. Ben her vakit Galatasaray’ın yanında ve hizmetinde olacağım” diye konuştu.