Mustafa Reşit Akçay: “Bana niçin küfür ediyorsun oğlum

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Kocaelispor Teknik Yöneticisi Mustafa Reşit Akçay, “Sakatlıklarımızdan daha sonra inişli çıkışlı maçlar oynayarak gerek kendimize inançta kimi meşakkatler oldu. Topluma da birtakım iletileri yanlış verdik. Bu maç o niçinle hepimiz için kıymetliydi. Üstümüzde olan kadrolara karşı verdiğimiz tepkileri alttaki kadrolara epeyce fazla veremedik. Bunun farkındayız. Mazeret üretmedik. hiç bir vakit sonuçları bir yere bağlamadık. Dürüst olduk. Sorunun kesimi olmak yerine çözmeye çabaladık. Bu maç da öyleydi. Onurlu bir duruşumuz oldu. Futbolcularımızı kutluyorum. Golden daha sonra özgüven kaybı yaşadık. İkinci yarı verdiğimiz reaksiyon Kocaelispor’a yakışır reaksiyondu. Taraftarımızın bir kısmı; uygunla kötüyü ayırt etmemiz gerek, büyük bir kısmı bize sahip çıkarak ekibimizin ikinci yarı muvaffakiyetinde fazlaca büyük hisse sahibi oldu. Onlara tek tek teşekkür ediyorum. Düzgün bir geri dönüş oldu. İnşallah Adana maçında da tıpkı anlayışı sürdürüp uygun bir sonuçla döneriz dedi.

“Bana niçin küfür ediyorsun oğlum, ben senin antrenörünüm”

İdareye ve teknik gruba taraftarın istifa davetinin sorulması üzerine Akçay, “Bu idare karanlıktan bu ekibi çıkararak iki şampiyonluk yaşattı. Bu insanların ortasından çıkan beşerler. Ben yeni tanıdım lakin bu kentin tanıdığı beşerler. Lider ve yöneticiler dürüst, tertemiz beşerler. Bir kuruşun hesabını yapan beşerler. Bu adamlara bu kadar hücum yapmanın Kocaelispor’u sevmekle hiç alakası yok. Onlar öteki bir şeyi seviyorlar fakat ne olduğunu bilmiyorum. Ben hizmetkarım. Kocaelispor’un hizmetkarıyım. Çalışkan bir teknik adamım. Çok zeki olmayabilirim. Asla ihanet etmem. Ben 60 yaşındayım. Bir yere yararlı olmayacaksam esasen bunu yaparım. ‘İstifa’ demeye gerek yok. Bana niçin küfür ediyorsun, ben senin antrenörüm oğlum. Delikanlı adama yakışır mı? Kocaelispor’u sahiden seven beşerler bugün bu kararı almamızı sağladı. Onlara tek tek teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

İHA