Montella: “Bu galibiyet beni gururlandırıyor”

Beykozlu

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 30. haftasında ağırladığı Medipol Başakşehir’i 2-1 yenen Adana Demirspor’un teknik yöneticisi Vincenzo Montella, “Takımımız olgunlukla maça devamlılığı katarak bu galibiyeti aldı. O yüzden bu galibiyet nitekim beni gururlandırıyor.” dedi.

Montella, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında, fazlaca gururlandığı bir maç oynadıklarını belirtti.

Birinci 10 dakikadan daha sonra birinci yarıda harikulade biçimde oynadıklarını tabir eden Montella, şu biçimde konuştu:

“Takımımızın özelikle cüreti ve devamlığı beni epey memnun etti. Bilhassa de güzel bir gruba karşı aldığımız bir sonuç. Onlar da son maçlarda istedikleri üzere gitmiyorlar. Değerli ve hayli epey pahalı bir galibiyet aldığımız düşünüyorum ve epey memnunum. İkinci yarıda birinci küsurda golü yedik, daha sonrasında maçın ritmi de düştü. Hakikat vakitte yaptığımız atılımlarla maçın skorunu değiştirmeyi hak ettik. Kadrosu tebrik ediyorum. Grubumuz olgunlukla maça devamlılığı katarak bu galibiyeti aldı. O yüzden bu galibiyet hakikaten beni gururlandırıyor.”

Montella, hafta içi ekipten ayrılan oyuncular hakkındaki kanılarının sorulması üzerine, lider ve idare şurasının aldığı kararlara hiç bir biçimde yorum yapmadığını belirtti.

“Şunu eklemek istiyorum. Bu futbolculara nitekim hürmet duyuyorum. Zira bana nasıl davranıyorlar onu değerlendiriyorum ve kadro ortasındaki davranış prosedürlerine bakıyorum. O yüzden bütün dünyanın uygunluklarını diliyorum onlara. Zira hak ediyorlar.” diyen Montella, kulübün aldığı tüm kararlara hürmet gösterdiğini ve bu kararların gerisinde durduğunu aktardı.