Metehan Baltacı: “Hocamız bize güveniyor”

Beykozlu

New member
Galatasaray’da Baran Aksaka’nın sakatlığı daha sonrası Lazio müsabakasına 11’de başlayan Metehan Baltacı, müsabaka daha sonrası görüşlerini aktardı.

Teknik yönetici Okan Buruk’un genç oyunculara güvendiğini ve bu itimadı boşa çıkarmamaya çalıştıklarını tabir eden genç futbolcu maç sonu değerlendirmesi şöyle:

“Öncelikle ağabeylerimi hoş uğraştan dolayı tebrik ederim. Aslında ben maç oynamayacaktım. Baran kardeşim olacaktı. Maçtan evvel ufak bir sakatlığı oldu. Son anda bana söylendi. Ben de hoca beni söylemiş oldukten daha sonra elimden geleni sonuna kadar yapmaya çalıştım. Bence hoş bir uğraş oldu. İki grup için de lige hazırlık için hoş bir maç oldu. bir daha epeyce duruma girdik, epeyce kaçırdık lakin dediğim üzere bu bir hazırlık maçı. En güzel biçimde hazırlanacağız. Son hazırlık maçımız kaldı. O maça da en âlâ biçimde, sakatlıksız bir biçimde bir hazırlanmak istiyoruz.”

“Hocamız bize güveniyor. Gençler olarak hepimize kıymet veriyor, baht veriyor. Bize verdiği bu pahası elimizden geldiği kadar değerlendirmeye çalışıyoruz. Hoca bize hem özel konuşmalar yapıyor ve gerimizde olduğunu söylüyor. O kıymeti bize verdi. Bunu kıymetlendirmek istiyoruz. Kadro olarak da epey düzgün bir Dünya Kupası ortasına girdik. İki maç kazandık. Gayemiz birinci olarak kupa maçını kazanıp daha sonrasında İstanbulspor maçını kazanarak hayli güzel bir giriş yapmak.”

Alt yaş kategorilerinde, bir de ulusal grupta hocalar kimi vakit altı numara konumunu tercih ediyordu. Uzun vakittir oynamıyordum. Birinci 5-10 dakika biraz ısınamadım. Direkt formamı giyip oyuna çıktım. Hocamız nerede nazaranv verirse oynamaya hazırız. “