Mesut Bakkal: VAR’ın yararını gördük diyebilirim

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasında A. Denizlispor , meskeninde ağırladığı Çaykur Rizespor ‘la golsüz birliktee kaldı. Maçın akabinde Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, değerli açıklamalarda bulundu. Ekipteki sakatlık durumundan bahseden Bakkal, VAR’ın yardımıyla maçı kaybetmediklerini vurguladı. Kıymetli konumlardan yararlanamadıklarını belirten Bakkal, “Oyuna bir daha baktığımız vakit hoş ve mücadeleci bir maç vardı. İki tarafınca konumu var. Bizim bilhassa hem Bekir’le tıpkı vakitte Mayi ile girdiğimiz konumlar vardı. kuvvetli bir ekibe karşı oynuyorsun. Elimizde hudutlu bir takım vardı ve sakatlanan oldukcatu. Oynayan oyuncunun ortaya büyük performans koyması beni epeyce sevindirdi. İki tane 18 yaşındaki çocuğu oynatmamız bizim için artı oldu ve bu maçta artılar da fazlacatu. Dirençli oyun ve ne yaptığını bilen, disiplinden hiç kopmadan 90 dakika maçı oynayan bir kadro var” sözlerini kullandı.

“Bizim için âlâ bir puan”

Kendileri için maçın yeterli geçtiğini ve VAR yardımıyla 1 puan aldıklarını söyleyen Bakkal, “Biraz daha üretkenlikte külfet yaşadığımızı söyleyebilirim. İnşallah ilerleyen bir iki hafta ortasında sakatların gelmesi bize biraz daha güç katacaktır. Uzun bir maratonda birinci dönem maçta çaba etmeyi yakalamak kıymetli. VAR’ın yararını gördük diyebilirim, yoksa bu kadar çabayı yenilgiyle bitirecektik. İki ekibi da tebrik ediyorum. İki kadro da ortaya son gayretini verdi. Hoş bir maç izlettiğimizi düşünüyorum ve bizim için uygun bir puan. bu türlü bu lig devam edecek diye düşünüyorum” biçiminde konuştu.

“4-5 oyuncu gelince daha rahat bir oyun oynayacağız”

Sakatlıklarla boğuştuklarını belirten Bakkal, “Ömer biraz daha çabuk antrenmanlara başladı. Yanılmazsam iki üç haftaya kadar döner. Djedje’nin ortamıza gelmesi biraz daha uzun sürecek, kasığında bir kopuk var. Özer’in bir sakatlığı vardı ve onu koruduk. Erdal güzelleşti, oda maç atmosferine hazır değildi. İlhan’ın işini çözmeye çalışıyoruz. İlhan bizim için değerli oyuncu. 4-5 oyuncu gelince daha rahat bir oyun ve daha rahat maç oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.

İHA