Mesut Bakkal: “Denizlispor 1 tane ve herkes tribüne gelsin”

Beykozlu

New member
Spor Toto 1. Lig gruplarından Altaş Denizlispor’un teknik yöneticisi Mesut Bakkal, hafta sonu Tuzlaspor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Yeşil-siyahlı oyuncular, 10 Nisan Pazar günü kendi alanlarında oynayacakları Tuzlaspor maçının hazırlıklarına teknik yönetici Mesut Bakkal idaresinde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde devam etti.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Bakkal, ligdeki durumlarının farkında olduklarını ve Tuzlaspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylemiş oldu.

Geldiği gün de söylemiş olduği üzere çıkacakları her maça talip olduklarını anlatan Bakkal, “Kendi alanımızda oynadığımız maçlara da bir kat daha talibiz. Geldiğimiz noktanın farkındayız. Neler yaptığımızı biliyoruz hem güç tıpkı vakitte oyun açısından. Oyuncularımız inanılmaz bir özveriyle bu işi götürmeye çalışıyorlar. Ve gdolayıyorlar da. İnşallah bunu devam ettireceğimizi düşünüyorum. Bu noktadan daha sonra biz grup olarak vazgeçmeyeceğiz. Denizli’de kent olarak vazgeçmesin.” diye konuştu.

Bakkal, kadroda sakat oyuncuların düzgünleştiğini belirterek, şunları kaydetti:
“Oğuz ve Özer düzgünleşti. İlhan’ın cezası bitti. Hem atak oyuncularımız fazla oldu birebir vakitte oynayan ve gol atan küme var. Her oynayan işini âlâ yapmaya başladı. Artık işin yokuşunu geçtiğimizi düşünüyorum. Denizli kenti olarak daha fazla kenetlenerek ve daha fazla isteyerek ve ortaklaşarak bu kadrosu ligde bırakmak hepimizin boynunun borcu oldu. Gidişat düzgün. Ve son kere söylüyorum, Denizlispor 1 tane ve herkes bu maçı tercih etsin diyorum.”