Manisa FK Teknik Yöneticisi Turgay Altay, kadrosunun galibiyet için son ana kadar uğraş ettiğini belirterek, “Maç evvelden başlamak gerekirse, 4 maçtır mağlup olmayan bir kadromuz var. Kazanmak da kaybetmek de alışkanlık. Bu maçın sevindirici tarafı kaybetmemek lakin sahiden kazanmak için de son ana kadar uğraş ettik. Bugün 3. bölgedeki etkinliğimiz biraz düşüktü. Bu hususta çalışmamız gerek. Gol yememe sorunu çözmek ile birlikte 3. bölgedeki efektif oyunda külfetler yaşıyoruz. Konumlara giriyoruz lakin sonuçta karşımızdaki rakip de ligde fazlaca enteresan bir grup. Kadronun tüm gollerini ön taraftaki 3 oyuncu atmış. Kişisel oyuncu kalitesi olarak hayli güzel oyunculardan şurası. Bu oyunları bizi sahiden farklı kısımlarda zorladı. Geldiğim günden beri şunu söylüyorum; mazeretlere sığınan, bahta inanan bir adam değilim. Çalışmak ve gayret etmenin birlikteinde başarıyı getireceğini düşünüyorum. İkinci yarı daha net, organize bir grup oluşturmak istiyorum. Ofansif, agresif ve sert bir oyun oynayacağız. Bunu için de devre ortası kampını yeterli geçirmemiz gerekiyor. Özgüvenli ve iştahlı oyuna devam edeceğimizi düşünüyorum” dedi.
İHA
İHA