Manisa FK, 9 maç ortadan daha sonra 3 puan aldı

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’de konuk ettiği Altınordu’yu 1-0 mağlup eden Manisa FK 9 maç ortadan daha sonra alandan galibiyetle ayrıldı.

Bu dönem yükseldiği ligde birinci 3 haftayı kayıpsız geçen Manisa FK, çabucak sonrasında çıktığı 9 karşılaşmada 1 birliktelik ve 8 hezimet yaşadı. Bu dönemde teknik yönetici Serkan Özbalta ile yollarını ayırdıktan daha sonra Naci Şensoy ile 1 maça çıkan Manisa temsilcisi çabucak sonrasında grubun başına Turgay Altay’ı getirdi.

Turgay Altay idaresinde 4. maçında Altınordu’yu konuk eden Manisa FK, rakibini 1-0 yenerek 9 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Haftayı 13 puan ve averajla 16. sırada tamamlayan Manisa FK, 14. haftada 26 Kasım Cuma günü deplasmanda Balıkesirspor’la karşılaşacak.

Manisa FK Teknik Yöneticisi Turgay Altay, yaptığı açıklamada, Altınordu karşısında aldıkları galibiyetin fazlaca kıymetli olduğunu belirtti.

Bu galibiyetin getireceği öz itimatla önlerinin açık olduğunu bildiren Altay, şunları kaydetti:

“Bu ligde kazanmanın bir bedeli, bu oyunun da bir gerekliliği var. Maalesef bunu yapmadığınız vakit bir adım eksik kaldığınız andan itibaren maç kazanmak zorlaşıyor. Bu kazanmak ve kaybetmek de bir alışkanlık. Kazanma alışkanlığının başlangıcı olan bir maç olacağını düşünüyorum. Yaklaşık 4 haftadır buradayım ve oyuncularımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Manisa Futbol Kulübü’nün gerçek gayelerine ulaşabilmesi için bu 3 puan hayli kıymetliydi. İnanıyorum ki önümüzdeki maçları ve ligin birinci yarısını istediğimiz üzere bitirip asıl gayemiz olan yere hakikat seyahate başlarız.”