Beykozlu
New member
Yukatel Kayserisporlu futbolcular Carlos Mane ve Anthony Uzodimma, lise öğrencileriyle söyleşide buluştu.
Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü ile Kayserispor içinde yapılan protokol çerçevesinde, Necdet Taş Anadolu Lisesi’nde söyleşi gerçekleştirildi.
Burada öğrencilerin sorularını yanıtlayan Mane, Kayserispor’un daha güzel yerlere gelmesi için tüm grubun canla başla çalıştığını söylemiş oldu.
Uzodimma ise Kayseri’de bulunmaktan fazlaca memnun olduğunu belirtti.
Kulüp menajeri Yunus Akbulut, söyleşiye katılan öğrencilere birinci iç saha maçı için bilet ikram edeceklerini söylemiş oldu.
Mane ve Uzodimma, söyleşi sonunda öğrenciler için atkı ve forma imzaladı.
Öte yandan teknik yönetici Çağdaş Atan, Akbulut’u cep telefonundan imajlı arayıp, salondaki öğrencileri selamladı.
Söyleşiye, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Teltik de katıldı.
Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü ile Kayserispor içinde yapılan protokol çerçevesinde, Necdet Taş Anadolu Lisesi’nde söyleşi gerçekleştirildi.
Burada öğrencilerin sorularını yanıtlayan Mane, Kayserispor’un daha güzel yerlere gelmesi için tüm grubun canla başla çalıştığını söylemiş oldu.
Uzodimma ise Kayseri’de bulunmaktan fazlaca memnun olduğunu belirtti.
Kulüp menajeri Yunus Akbulut, söyleşiye katılan öğrencilere birinci iç saha maçı için bilet ikram edeceklerini söylemiş oldu.
Mane ve Uzodimma, söyleşi sonunda öğrenciler için atkı ve forma imzaladı.
Öte yandan teknik yönetici Çağdaş Atan, Akbulut’u cep telefonundan imajlı arayıp, salondaki öğrencileri selamladı.
Söyleşiye, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Teltik de katıldı.