Lindemann'a kadar – Bu grubundaki yeni: “Ben bir savaşçıyım, beni kükreme duy!”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Till Lindemann hayranları şaşırdı: Instagram aracılığıyla Rammstein şarkıcısı, Till Lindemann adlı solo projesinin canlı grupunda beklenmedik bir oyuncu değişikliğini duyurdu. Birçok hayran arasında popüler olan gitarist Jessica Ruestow takma adı Jes Paige, Danielle “Dani” Sophia ile değiştirildi.

13 Haziran'da Lindemann hayranları, Finlandiya'da Turku'daki Rockfest'te ilk canlı izlenimini edinebilecekler. Sonra Dani Sophia ve Lindemann'ın grubunun ilk ortak görünümü beklemede. “My World” turu 29 Ekim 2025'te Lindemann'ın doğum yeri Leipzig'de başlamadan önce.

Ama kendini okültist olarak tanımlayan ve metal gruplarla popüler olan Amerikan markası Jackson gitarlarının gitarları tarafından yemin eden bu Dani Sophia kim? Her durumda, çok emin. Instagram hesabında, en iyi yüzde biri. İki mesleklerinde: bir gitarist ve bir model olarak.

Can sıkıcı: Instagram profilinde öne çıkan Dani Sophia, üç renkte açık mavi, beyaz ve fisurda transseksüel-yollu bayrağı ayarlıyor. Trans Görünürlük Günü vesilesiyle (geleneksel olarak 31 Mart'ta kutlanan) mevcut bir Instagram yazısında, Sophia kişisel olarak ele aldığı TransIdentity konusu hakkında yorum yapıyor.

Sophia, “Bana verilen nefreti veya korkuyu cevaplamamaya yemin ederim ve bunun yerine sevgi ve anlayışı müzik ve dostluk yoluyla birçok yerde ve insanda yaymaya.” “Ben, zırhı kendi farkındalığı olan, kalkan kılıç anlayışı olan ve katliam çağrısı insanlarım için anne sevgisi olan şefkat olan bir savaşçıyım. Beni kükreme duyuyor!”

“Ben Dani, favori-TS modeliniz ve size sansürsüz içerik getiriyor”

Bazıları Lindemann ekibinden bu kadar queer güçlendirme duymanız için sizi şaşırtabilir. Öte yandan, Rammstein'ın zengin sahne şovlarında queer anları vardı. Moskova'daki Rammstein gitaristleri Richard Kruspe ve Paul Landers 2019'un öpücüğünü düşünün. Polonya'da Landers ve Rammstein davulcusu Christoph Schneider lastik bir teknede bir gökkuşağı bayrağı salladı. Ayrıca bu şüphesiz: siyasi bir iddiaya sahip bir jest.

Bununla birlikte, Dani Sophia sadece bir queer aktivisti değil, aynı zamanda erotik bir model, örneğin iyi bilinen platformda: “En sevdiğiniz TS modeli olan Dani ve size başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel, sansürsüz içerik getiriyor,” diye yazıyor. TS, transseksüel için ortak kısaltmadır. Ve Sophia potansiyel müşterilerine ne sunuyor? “Sizi nefes nefese yapacak anal ve oyuncak oyunları. (…) Şanslıysanız, müziğimin bir serenatını çalacağım.”

Sophia'yı Instagram'da toplayan 85.000'den fazla hayrantan herkes, gitar çalmaları konusunda özellikle heveslidir: Sophia, Lindemann şarkısı “Steh On” Fingerfeld-ne zaman Lindemann kaydı Haberin Detaylarıda koştu. Haziran ayında Rock Festivali konserinin ilk tadı-Sophia'nın elektro gitar oyunu ve Lindemann'ın şok rocker sesi canlı olarak çarpışacak.