Kocaelispor Lideri Engin Koyun’dan transfer muştusu

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Devre ortası transfer dönemi yaklaşırken, Kocaelispor’da transfer hareketliliği yaşanıyor. Şimdiye kadar yapılan görüşmeler sonucunda transfer süreçlerine ziyan vermemek için isim vermenin hakikat olmadığını lisana getiren Kulüp Lider Engin Koyun, “Önemli futbolcularla görüşüyoruz. Burası büyük bir topluluk. Bu topluluk her vakit futbolcuların taleplerini karşılamıştır ve karşılamaya da devam edecektir. Geçen yılda devre içinde kıymetli transferler yapmıştık ve o nokta atışı transferler daha sonrasında şampiyon olup üst lige yükselmiştik. bir daha tıpkı şeyi yaşayacağımıza inanıyoruz. Kocaelispor taraftarı sabırlı olsun. Şanssızlıklar yaşadık, futbolcularımız fazlaca sakatlıklar yaşadı. Tabiri caizse son 3 maçtır forvetsiz oynuyoruz. İnanıyorum ki bu şanssızlıklarımız azalınca biz bir daha hak ettiğimiz yerlerde olacağız” biçiminde konuştu.

“Oyuncularımıza bunun yeterli geleceğini düşündük”

Kocaelispor’da geçtiğimiz haftalarda takım dışı bırakılan İlyas Kubilay Yavuz, Taha Batuhan Yayıkçı ve Omolo hafta içi affedildi. Lider Koyun, oyuncuları takım dışı bırakırken bu dinlenmenin onlara âlâ geleceğini düşündüklerini belirterek, “Kadro dışı bırakılırken süresiz takım dışı bırakılmamışlardı. Ekip ruhunu bozan hareketlerden dolayı istenen performansı gösteremiyorlardı. Hocamızın talebi doğrultusunda, bir süre dinlendirilmeleri gerektiğine karar verdik. Biz de hocamızla hemfikirdik. Oyuncularımıza bunun güzel geleceğini düşündük” sözlerini kullandı.

“İyi ekiplere karşı daha yeterli konsantre oluyoruz”

Üst sıralardaki ekiplere karşı daha güzel performans gösterdiklerini ve Eyüpspor karşısında da birebirini yinelayacaklarını vurgulayan Koyun, “Biz Kocaelispor’uz uygun ekiplere karşı daha düzgün konsantre olabiliyoruz. İnanıyorum ki yarın yeterli bir konsantrasyon sağlarsak maçı kazanacağız. Daha evvel üst sıralarda oynayan kadrolara karşı göstermiş olduğumuz performansların yarın da bir yenidenı olacak diye umuyorum” dedi. (İHA)