Klopp: “Guardiola, dünyadaki en uygun hoca”

Beykozlu

New member
Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Manchester City ve Pep Gurdiola hakkında övgü dolu sözler kullandı.

“DEPRESYONA GİREBİLİRDİM”

Ligde Manchester City ile oynayacakları müsabaka öncesinde konuşan Klopp, “Biraz farklı bir insan olsaydım, Pep Guardiola’nın Manchester City üzere kadrolarda teknik yöneticilik yapması niçiniyle depresyona girebilirdim.” tabirlerini kullandı.

“DAHA FAZLA KUPA KAZANABİLİRDİK”

“Belki de Pep, Bayern Münih’te çalışmasaydı, Dortmund ile daha fazla kupa kazanabilirdik”
kelamlarını kullanan Alman teknik adam, “Şimdi de durum neredeyse tıpkı, Pep Manchester City’de olmasaydı en az bir şampiyonluk daha kazanabilirdik. Lakin Allah’a şükürler olsun, ben o kadar farklı bir insan değilim ve durumumuzdan memnunum” diye konuştu.

“GUARDIOLA EN İYİSİ”

Manchester City’e karşı hürmet duyduğunu kaybeden tecrübeli çalıştırıcı, “Harika bir kadrolar ve yaptıklarına büyük hürmet duyuyorum ve benim görüşüme bakılırsa dünyanın en düzgün teknik yöneticisine sahipler. Tüm bu kombinasyonlar, onlara karşı oynamayı pek zorlaştırıyor. Fakat âlâ bir şey de var; onlar da insan!” değerlendirmesinde bulundu.

“ONLARI İZLEMEYİ SEVİYORUM”

Manchester City’nin maçlarını izlemeyi sevdiğini söyleyen Klopp, “Birfazlaca rakip ekibi izlemekten keyif aldığımı söylemem lakin Manchester City’yi izlemekten keyif alıyorum. Bu yüzden ne vakit onlarla oynasak, müsabaka öncesi epeyce sıkı maç tahlili yapıyoruz.” dedi.

“İNANILMAZ İSİMLER VAR”

“Manchester City, maçlara özel bir biçimde hazırlanıyor”
tabirini kullanan tecrübeli teknik adam, “Maçları sahiden zorlaştırıyorlar. Yanlışsız anlarda alanı büyütüp, küçültüyorlar. İnanılmaz isimlere sahipler, bunu saklayamam, bu yanlışsız.” kelamlarını kullandı.

Klopp, son olarak, “Ama âlâ olan şu ki, biz de o kadar berbat değiliz. Bu yüzden belirli ki en azından onların biraz ardında yer alabiliyoruz” biçiminde konuştu.