Kerem Aktürkoğlu’ndan Icardi itirafı!

Beykozlu

New member
Galatasaray’ın Atakaş Hatayspor’u 4-0 yendiği maçta birinci golü atan Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

“UMARIM ŞAMPİYONLUĞU ALIRIZ”

Maçla ilgili konuşan Kerem Aktürkoğlu “Geçen hafta derbi galibiyeti aldık lakin derbi galibiyetinin kıymeti, bu galibiyetle daha epey değer taşıyacaktı. Değerli ve farklı bir galibiyet aldık. Her maçı farklı farklı kıymetlendiriyoruz. Önümüzde artık kupa maçı var. Her maça tek tek bakınca performansımız artıyor. Bu bizim itici gücümüz oluyor. Umarım galibiyet serimize devam ederiz ve şampiyonluğu alırız.” dedi.

MAURO ICARDİ AÇIKLAMASI

Mauro Icardi ile oynamanın keyifli olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu “Icardi, sahiden büyük bir dünya yıldızı. Saha ortasında, haricinde bizlere hayli şey öğretiyor. Onunla oynadığım vakit epeyce rahatım. Onun baş topu kararında golü attım. ‘bir daha ben verdim, bir daha sen gol attın’ dedi. Ben de hayli teşekkür ettim.” sözlerini kullandı.

Sarı-kırmızılı taraftarların tribünleri doldurmasıyla ilgili açıklama yapan Kerem Aktürkoğlu “Taraftarımız fazlaca yeterliydi. Hiç susmadılar. Baştan sona dayanak oldular. Cuma akşamı bulunmasına karşın tribünler tıklım tıklım oldu.” açıklamasını yaptı.