“Kalabalığı salladın!”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Haftalarca hayranlar heyecanlıydı: Rammstein davulcusu Christoph Schneider, canlı konserlerle bir davul fuarı olan Friedrichshafen'deki Avrupa davul şovunda davulda solo bir görünüm tamamladı. Tabii ki, Rammstein-Tracks, bozulmamış 2019-Rammstein plakasından “Dövme” gibi Schneider'in set listesindeydi.

Görünüşünün bir Habersu şimdi Schneider'i Instagram'a yayınladı. Ve tepkiler uzun sürmedi: Schneider zaten 25.000'den fazla beğeni kazandı. Ayrıca hevesle yorumlandı: “Harika bir şovdu,” diye yazıyor bir Manuela. “Kalabalığı salladın!” – “Rammstein'ın müziği o kadar mükemmel,” diyor Olga adlı bir kullanıcı, “Her zamanki şarkılara ek olarak tüm müzik aletlerini bireysel olarak duymak istiyorum.” Lindemann'a kadar Shock Rock ön adamı nasıl ses çıkarır?

Schneider hakkında fan: “Becerileriniz hakkında övünmek istemedin”

Kendini Siyonik olarak adlandıran bir kişi ayrıntıya girer, Schneider setlistinin kalitesini de değerlendirir: “Şarkı seçiminizi beğendim. Becerileriniz hakkında övünmek istemedin, ancak bu grubu bu kadar harika yapan Rammstein'ın sesini nasıl etkilediğinizi gösterin.” Bir Edoardo da şu yönde tartışıyor: “Bu enstrümantal, Rammstein'ın neden bu kadar iyi olduğunu gerçekten gösteriyor. Burada ve orada bas ve klavyeler arasında çok fazla küçük detay.”

Schneider'in gönderilerine tepkilerde olduğu gibi, çoğu Rammstein hayranı için favori grup üyesi olduğu izlenimini edinmek kolaydır: “Bir kez daha ikna oldum,” diye yazıyor bir Katerina, “Schneider, Rammstein grubunun kalbidir. Sonsuza dek dövülebilir !!!” Mesajına daha fazla vurgu yapmak için her türlü emojiyi ekler: kalp, alevler ve şeytan selamlama.

Schneider hayranları arasında üstünlükler kaydedilmiyor: “Çok fazla davulcu biliyorum, ama en iyisisiniz,” diye mediaMarkt549 adını veren bir kullanıcıyı kanıtladı. Ve Mahshid adında bir kullanıcı bunu daha da resimsel, neredeyse şiirsel olarak ifade ediyor: “Hiç kimse davul yaparken bu kadar görkemli görünmez.” Neredeyse Schneider “Game of Thrones” in kralı olduğu gibi. Bas davullarının ve hi-hatların kralı. Ve onun ultra loyal takipçileri.