Josef De Souza: “Artık yeni bir Beşiktaş var”

Beykozlu

New member
Beşiktaş’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef De Souza, Aytemiz Alanyaspor’u 4-1 mağlup ettikleri maçı kıymetlendirdi.

Josef röportaj alanına çocuklarıyla bir arada gelerek galibiyeti kutladıklarını belirterek, “Ailem epeyce kıymetli. Onlar olmadan, hiç bir şeyin manası yok. Taraftarlarımıza fazlaca özel teşekkür ederim. Onları maça davet ettim ve hepsi geldi. Pandemiden daha sonra maddi kahırların olduğu periyotta, fedakarlık yaparak geldiler. Çok teşekkürler.” açıklamasını yaptı.

Valerien Ismael idaresinde yeni bir anlayışla alana çıktıklarını ve kalan tüm maçları kazanacaklarına inandığını belirten Josef, “Yeni bir Beşiktaş var. Beşiktaş’ın gerçek yüzünü gösteriyoruz. Dönem daha bitmedi. Tüm maçları kazanacağız, bunan inanıyorum. Ligi en düzgün yerde bitireceğiz. Hocamız geleli fazlaca vakit olmadı. Egzersiz tempomuz değişti. kimi vakit egzersizlerden daha sonra ölmüş üzere hissediyorum. Alanda sonuç alınca, bu mutluluğa dönüşüyor. Yüksek tempoya alışacağız.” diye konuştu.

Çocuklarının da futbolcu olabilecek yetenekte olduğunu belirten Brezilyalı “Türkiye üzere kaliteli bir ülkede, gençlere sportmen olarak düzgün örnek olmalıyız. Ben de bunun için uğraşıyorum. Çocuklarımdan ikisi futbolcu olur, onlarla oynarken bunu görüyorum.” diyerek açıklamalarını noktaladı.