Jose Fonte: “hiç bir biçimde arkadaşlık olmayacak”

Beykozlu

New member
Portekiz’in savunma oyuncusu Jose Fonte, Türkiye ile oynanacak müsabaka önceside TRT Spor’da değerlendirmelerde bulundu.

Fonte, “Türkiye ve Portekiz için final. İki ekip için de güç bir maç olacak. Elimizden gelenin en uygununu yapıp kazanmaya odaklanacağız.” dedi.

“KONUŞUYORUZ, AYRINTI VERMİYORUZ”

Lille’de kadro arkadaşları Burak Yılmaz ve Zeki Çelik için de konuşan 38 yaşındaki savunma oyuncusu, “Burak ve Zeki ile konuşuyoruz ancak epey fazla ayrıntı vermiyoruz. Maçın ehemmiyetinin farkındayız. Büyük oyuncular. Çok büyük bir maç olacak, onlar da kendi gruplarını korumak zorundalar.” diye konuştu.

Basın toplantısında da konuşan deneyimli savunmacı, “Burada olmaktan gurur duyuyorum. Bütün ailemizin önünde, Portekiz halkının önünde oynamaktan gurur duyacağız” sözlerini kullandı.

“HİÇBİR BİÇİMDE ARKADAŞLIK OLMAYACAK”

Burak Yılmaz için gelen soruya karşılık veren Fonte, “Burak eminim ki fazlaca yeterli bir biçimde kendi takımını savunacak, ben de birebir biçimde. Yarın eminim ortamızda hiç bir biçimde arkadaşlık olmayacak. Azamî konsantre ortasında olup Burak ve grubuna karşı oynayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Fonte, son olarak, “Çağırılmaktan büyük memnunluk duyuyorum. Djalo birinci kez çağrıldığı için gurur duyuyor, fazlaca keyifli. Oyunda en uygununu verecektir. Pepe, bizim için fazlaca değerli bir oyuncu, bizim için her vakit hazır bir oyuncuydu. Eminim yarın bize dışarıdan en büyük dayanağı verecek” değerlendirmesinde bulundu.