Göztepe’de İrfan Can takım dışı!

Beykozlu

New member
Üstün Lig gruplarından Göztepe’de, kaleci İrfan Can Eğribayat takım dışı bırakıldı.

İzmir grubundan yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcunun disiplinsiz davranışları niçiniyle bu sonucun alındığı kaydedildi.

İrfan Can, Aytemiz Alanyaspor ile oynanan çabanın akabinde Göztepe taraftarlarıyla tartışmıştı.

Göztepe’nin açıklaması:

“Profesyonel Futbol A Kadrosu oyuncumuz İrfan Can Eğribayat, A. Alanyaspor müsabakasının akabinde gerçekleştirdiği disiplinsiz davranışı niçiniyle takım dışı bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan İrfan Can Eğribayat, takım dışı kalmasından hemilk evvel bir paylaşım yaparak özür diledi.

Genç kalecinin paylaşımı şöyle:

“2020-21 dönemi itibariyle formasını terlettiğim Göztepe Spor Kulübü ile çıktığım son maç olan Alanyaspor müsabakasında yaşanan hadiselere açıklık getirmek istiyorum. Kamuoyunun da bildiği üzere geçtiğimiz aylarda bebeğimiz hayatını kaybetti. Bu olayın akabinde haliyle en hassas noktamız kızımız olmuştur. Kızımızı kaybettikten üç maç daha sonra Adana Demirspor müsabakasında, tıpkı meseleleri yaşadım. Tüm taraftarlar toplu bir biçimde bana reaksiyon gösterdiler. O maçta ise profesyonelliğimi koruyup maç mühletince ve daha sonrası elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu üzücü olayların yaşandığı Alanyaspor müsabakasında maç uzunluğu devam eden reaksiyonlar, vefat eden kızımın üzerinden beni yaralamaya çalışıp, argo sözler kullanan beşerler oldu. Maç bitene kadar sükûnetimi muhafazaya uğraş ettim, sakince soyunma odasına giderken ağır ithamlarla karşılaştım, bir insan olarak sabrım tükendi, kayıtsız kalamadım. Yaşadığım olaylardan dolayı evvela her şartta yanımda olan dayanağını daima hissettiren sayın liderimiz Mehmet Sepil’den, kulüp yöneticilerimizden, ekip arkadaşlarımdan, Göztepe ve Türk Futbol Topluluğundan özür dilerim…”