Giray Bulak: Ümraniyespor maçını kazanmak istiyoruz

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig gruplarından Balıkesirspor, 11 Aralık Cumartesi günü Ümraniyespor’u konuk edecek. Balıkesirspor Teknik Yöneticisi Giray Bulak, düzenlediği basın toplantısında hafta sonu oynanacak Ümraniyespor maçının zorluğuna dikkat çekti. Güç maçların fırsat maçı olarak görülmesi gerektiğini kaydeden Bulak, “Bu hafta güç bir maçımız daha var. Lakin sıkıntı maç olmasından hiç korkmuyorum. Sıkıntı maçlar fırsat maçlarıdır. Bu maçlar oyuncuların kendilerini gösterebilme ve ispat edebilme maçlarıdır. ötürüsıyla bunu geçen hafta Ankaragücü maçında gösterdik. O direncimizi ortaya koymuştuk. Ancak eksik kalmamız bize sorun oluşturdu. ötürüsıyla hayli inanarak oynadık. İnanın geçen hafta oyuncularımızla çalışmaları 3 puan üzerine yaptık lakin olmadı. Bu hafta inşallah bunun üstesinden geliriz diye düşünüyorum. Bu hafta daima birlikte tek beden olup Ümraniyespor maçını kazanmak istiyoruz. İnşallah o denli de olacak” diye konuştu.

“Tüm planlamalarımız hazır”

Devre ortası transfer tahtasının açılması durumunda yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Bulak, “Transferi açabilirsek güçleneceğiz. Güçlenmemiz karşılığında da hangi oyuncularımızdan ayrılabiliriz? Bunun karşılığı ne olacak? Zira yabancı oyuncularımız var, fazlaca genç altyapıdan aldığımız oyuncularımız var. ötürüsıyla mevki yığılması fazla olan bölgelerimiz var. Tahminen buralardan ayrılma yaşayabiliriz. Lakin ben hiç bir oyuncumdan ayrılmak istemiyorum, bu kadroya destek yapmak istiyorum. Devre ortası tahminen oyuncularımız içinden ayrılmak isteyen olabilir, öteki kadroya gidecek olabilir. Bunları değerlendireceğiz. Bunun haricinde her türlü hazırlığımızı yapıyoruz. Biz her şeye hazırlıklıyız. Şu anda kaç gün kamp yapacağız, kaç gün müsaade yapacağız, nerede toplanacağız bunların hepsinin planlamasını yapmışız. Hangi oyuncularla, hangi mevkideki oyuncularla görüşebiliriz, bunların hepsini planladık. Lakin süreci bekliyoruz. O süreç açılırsa bu temaslarımız olacaktır tabi ki. Biz her şeye hazırlıklıyız. 24 saat bu hususta çalışıyoruz” sözlerini kullandı.

İHA